پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند
سرخط خبرها

تصمیم AFC در مورد لیگ قهرمانان آسیا

  • کد خبر: ۲۱۸۱۴
  • ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
تصمیم AFC در مورد لیگ قهرمانان آسیا
یک روزنامه قطری اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا باوجود شیوع ویروس کرونا با فدراسیون‌های مختلف در ارتباط است و تا چند روز آینده درباره لیگ قهرمانان آسیا و انتخابی جام جهانی تصمیم می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه «الرایه» قطر امروز در گزارشی به آخرین وضعیت برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بعد از شیوع ویروس کرونا پرداخت.

این روزنامه از بررسی یکی از پیشنهادات مبنی بر برگزاری مسابقات به صورت مجتمع در یک کشور خبر داد.

الرایه نوشت: «کنفدراسیون فوتبال آسیا در روزهای آینده سرنوشت لیگ قهرمانان آسیا و دیدارهای مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملت های ۲۰۲۳ آسیا را مشخص می کند. جلسات در سطح کنفدراسیون، کمیته اجرایی و کمیته مسابقات که مدتی قبل وضعیت اضطراری اعلام کرد، ادامه دارد و تماس از راه دور با اعضای این کمیته ها و فدراسیون ها در جریان است.

AFC باتوجه به تحولات و همچنین میزان شیوع ویروس کرونا، چند پیشنهاد را قبل از اعلام تصمیم نهایی، بررسی می کند. این پیشنهادات شامل لغو لیگ قهرمانان آسیا نمی شود و به از سرگیری مسابقات از ماه می یا ژوئن چه در غرب و چه در شرق قاره و برگزاری مراحل نهایی در ماه آگوست مربوط می شود. از جمله این پیشنهادات، برگزاری بازی ها به صورت رفت و برگشت است اما پیشنهاد دیگر انجام مسابقات در یک کشور به صورت مجتمع است. در صورتی که این رقابت ها به صورت تک بازی انجام شود، کشورهایی که درگیر ویروس کرونا هستند قادر به میزبانی نخواهند بود.»

گفتنی ست، تیم های پرسپولیس، استقلال، شهرخودرو و سپاهان چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستند که در دو هفته ابتدایی این مسابقات به میدان رفته‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->