احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار بهره‌برداری شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد واریز متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد ابلاغ رسمی دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت | معوقات متناسب‌سازی حقوق امسال پرداخت می‌شود نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میزبانی از زائران نوروزی در بهترین سطح در مشهد و خراسان رضوی در حال انجام است (۲ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۲۹۷
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
میزبانی از زائران نوروزی در بهترین سطح در مشهد و خراسان رضوی در حال انجام است (۲ فروردین ۱۴۰۳)
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: خوشبختانه میزبانی از زائران نوروزی با فعالیت موثر دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر در بهترین سطح در مشهد و استان در حال انجام است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

سید جواد موسوی  در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: حدود ۱۰۰ مسئله مرتبط با زائران و مسافران در استان احصا شده که در راستای مرتفع کردن و تامین این مشکلات و نیازها برنامه‌ریزی‌های موثر انجام گرفت. 
 
وی ادامه داد: اگرچه باران سنگینی در مشهد نبارید اما خوشبختانه از روز قبل از آغاز سال نو تا کنون روند اسکان و اقامت زائران و مسافران در بهترین سطح مطلوبیت انجام شد. 
 
مدیرکل گردشگری خراسان رضوی با بیان اینکه حدود ۸۵ درصد مسافران ورودی به مشهد و استان به صورت زمینی و از طریق جاده‌ها وارد استان می‌شوند، افزود: امسال هزار و ۵۷۹ چشمه سرویس در محورهای اصلی سرویس‌دهی دارند.

موسوی برگزاری مراسم سال تحویل در حرم رضوی را یکی از مراسم منحصربه‌فرد در جهان دانست که به صورت خودجوش و مردمی هر ساله در فضای معنوی و جذاب با حضور میلیون‌ها زائر و مجاور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این مراسم از نظر جذابیت گردشگری و زیارتی می‌تواند به یکی از زیباترین و بی‌نظیرترین مراسم به جهانیان معرفی گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->