۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استفاده روزانه ۳۷ هزار نفر از راه‌آهن مشهد | ۷۷ رام قطار به صورت رفت و برگشت برای نوروز ۱۴۰۳ اختصاص یافته است

  • کد خبر: ۲۱۸۳۹۸
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
استفاده روزانه ۳۷ هزار نفر از راه‌آهن مشهد | ۷۷ رام قطار به صورت رفت و برگشت برای نوروز ۱۴۰۳ اختصاص یافته است
مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی گفت: در ایام پیک نوروز برای مقصد مشهد حدود ۷۷ رام به صورت رفت و برگشت در نظر گرفته شده که روزانه حدود ۳۷ هزار نفر مجموع ورود و خروج، از راه‌آهن مشهد استفاده می‌کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مصطفی نصیری در گفتگو با شهرآرانیوز، با اشاره به آمار ورود مسافران و زائران به مشهد از طریق راه‌آهن، اظهار کرد: در راه‌آهن جمهوری اسلامی در ایام پیک نوروز برای مقصد مشهد حدود ۷۷ رام به صورت رفت و برگشت در نظر گرفته شده که از ۲۷ شهر و مرکز استان به مشهد می‌آیند. روزانه حدود ۳۷ هزار نفر مجموع ورود و خروج، از راه‌آهن مشهد استفاده می‌کنند.

وی افزود: ۷۰ درصد قطار‌های برون‌شهری شرکت راه‌آهن از مبدا مشهد یا به مقصد مشهد است. قبل از ایام پیک حدود ۷۲ رام قطار برای راه‌آهن مشهد در نظر گرفته شده بود که اکنون به ۷۷ رام رسیده است. در حال حاضر قطار‌ها با ظرفیت کامل سیر می‌کنند و در حال استفاده از حداکثر ظرفیت هستیم.

مدیرکل راه‌آهن خراسان بیان کرد: تاکنون قطار‌ها طبق برنامه اعزام شده‌اند و تاخیر از مبدا تقریبا صفر بوده است. تنها در یکی، دو مورد به دلیل مسایل فنی ۲۰ دقیقه تاخیر داشتیم. با توجه به اینکه قطار‌ها مطابق برنامه اعزام می‌شوند؛ بنابراین از مسافرانی که قصد سفر دارند درخواست می‌کنیم خود را به موقع به راه‌آهن برسانند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مشخصات درج شده روی بلیت با کارت شناسایی معتبر مسافران کنترل می‌شود، مسافران حتما کارت شناسایی معتبر و بلیت همنام همراه داشته باشند تا مشکلی ایجاد نشود.

نصیری در خصوص برنامه‌های فرهنگی ارائه شده در ایستگاه راه‌آهن عنوان کرد: ما در این ایام استقبال از زائران را با همکاری خدام آستان قدس رضوی داشتیم که هدایای متبرکی به مسافران و زائران اعطا شد. برنامه‌های فرهنگی مختلف دیگری را نیز پیش‌بینی و اجرا کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->