احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگانگیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب و شتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع! تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم!
سرخط خبرها

ترافیک پرحجم در مسیر ورودی و خروجی به مشهد |افزایش ۷۸درصدی تصادفات جرحی نسبت به مشابه سال گذشته (۷فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۸۶۷
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
ترافیک پرحجم در مسیر ورودی و خروجی به مشهد |افزایش ۷۸درصدی تصادفات جرحی نسبت به مشابه سال گذشته (۷فروردین ۱۴۰۳)
رییس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: ترافیک در مسیر ورودی و خروجی مشهد پرحجم است.  

سرهنگ هادی امیدوار در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص اخرین وضعیت ترافیکی اظهار کرد: هم اکنون ترافیک درمسیر ورودی و خروجی به مشهد پر حجم است هچنین در مسیرهای خروجی بارترافیکی بیشتری مشاهده می شود.

 وی افزود: در معابر خروجی به سمت آزادراه شهیدشوشتری تا نیشابور و مسیر مشهد به چناران ترافیک نیمه سنگین است و تا سه راه فردوسی با کندی حرکت همراه است. 

رییس پلیس راهور خراسان رضوی ادامه داد: در داخل شهر ۴ معبر منتهی به حرم مطهر رضوی حجم ترافیکی کمتری را دارد. 

سرهنگ امیدوار بیان کرد: تصادفات رانندگی تا امروز ۴۶درصد درمشهد و ۴۰درصد در استان کاهش داشته است  اما تصادفات جرحی از ابتدای طرح نوروزی تا الان ۷۸درصد نسبت به مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->