کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم
سرخط خبرها

جزئیات جدید از مذاکرات حماس و تل‌آویو (۷ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۱۸۹۴۹
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
جزئیات جدید از مذاکرات حماس و تل‌آویو (۷ فروردین ۱۴۰۳)
شبکه المیادین به نقل از منابع ویژه خود جزئیات مذاکرات غیرمستقیم تبادل اسرا میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع ویژه در مقاومت اسلامی فلسطین امروز-سه‌شنبه- در اظهاراتی گفت که به‌رغم دشواری در مذاکرات و مخالفت جنبش حماس با پیشنهاد‌های رژیم صهیونیستی، اما مذاکرات همچنان ادامه دارد.

این منبع ویژه در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد: به‌رغم انعطاف جنبش حماس به‌ویژه در مساله تبادل اسرا و کاهش تعداد آنها به منظور اثبات حسن‌نیت، اما اسرائیل در پاسخ تعداد اسرا را به کم‌ترین حد کاهش داد و پاسخ اسرائیل در مورد مساله اسرا بدتر از پاسخ قبلی بود.

وی در بخش دیگری از اظهارات گفت: جنبش حماس پیشنهاد اسرائیل در مورد تعداد و مکانیزم بازگشت آوارگان را نپذیرفت. اسرائیل پیشنهاد داد که آوارگان به اردوگاه‌هایی در شمال غزه تحت نظارت سازمان ملل انتقال داده شوند و حماس این پیشنهاد را نپذیرفت.

این منبع افزود: حماس و مقاومت بر این مساله پافشاری دارند که آوارگان به خانه‌های خود بازگردند، حتی اگر ویران شده باشند. رژیم اسرائیل پیشنهاد بازگشت تدریجی و مشروط آوارگان زن، کودک و سالخورده را داد که تعداد آنها تقریبا ۶۰ هزار آواره است درحالی که آمار کلی آوارگان بیش از ۸۰۰ هزار نفر است.

وی همچنین تاکید کرد: اسرائیل مساله ایجاد آتش‌بس را ذکر نکرده و پیشنهاد روشنی در مورد خروج از مناطق پرجمعیت نداده است. روشن است که رژیم اشغالگر به دنبال تقویت حضور خود در شمال، مرکز، شرق و جنوب نوار غزه است. جنبش حماس و مقاومت بر دیدن نقشه‌ها و خروج کامل اسرائیلی‌ها از نوار غزه پافشاری دارند.

این منبع در ادامه اظهارات خود گفت که جنبش حماس بر بازگشت آژانس آنروا به شهر غزه و شمال این باریکه پافشاری دارد، اما اسرائیل این مساله را نمی‌پذیرد.

این در حالی است که در پی انتشار اخباری مبنی بر خروج هیأت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی از دوحه، سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز (سه‌شنبه) با تکذیب این خبر از ادامه مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و گفت، رایزنی‌ها میان طرفین در سطح تیم‌های فنی ادامه دارد.

او گفت: جدول زمانی مشخصی برای مذاکرات وجود ندارد، اما با شرکای خود به تلاش‌های میانجی‌گری ادامه می‌دهیم. مشکلات میدانی در زمینه مذاکرات وجود دارد، اما دیدار‌ها همچنان در دوحه ادامه دارد.

او درباره تصویب قطعنامه برقراری آتش‌بس فوری در نشست دوشنبه شورای امنیت نیز تاکید کرد: امیدواریم تصمیم شورای امنیت بر مذاکرات آتش‌بس منعکس شود.

این مقام قطری همچنین اضافه کرد: هیأت اسرائیل از دوحه خارج نشده و بخشی از هیأت همچنان در دوحه حضور دارد.

با گذشت ۱۵ روز از ماه مبارک رمضان، فعلا از توافق آتش‌بس در غزه خبری نیست.

حماس خواهان هرگونه توافقی است که شامل پایان دائمی جنگ باشد، در حالی که اشغالگران قصد دارند آن را تا دستیابی به هدف ادعایی یعنی «نابودی حماس» ادامه دهند.

به گفته منابع رسمی فلسطینی، اشغالگران دست‌کم ۹۱۰۰ فلسطینی را در زندان‌های خود نگه داشته‌اند، در حالی که تعداد اسرای صهیونیست در غزه به دلیل امتناع حماس از افشای این تعداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

این در حالی است که رسانه‌های عبری از بین ۲۴۰ تا ۲۵۳ اسیر صهیونیست، از جمله سه نفر آزاد شده و ۱۰۵ نفر که توسط حماس در یک معامله تبادل اسیران در نوامبر گذشته آزاد شدند، صحبت می‌کنند.

جنبش حماس در عین حال از کشته شدن ۷۰ نفر دیگر در نتیجه بمباران اشغالگران خبر داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->