رفتار مؤدبانه تماشاگران سعودی مقابل استقلال تاریخ و ساعت بازی برگشت بارسلونا و بنفیکا در لیگ قهرمانان | سرنوشت در دستان آبی‌اناری‌ها نتیجه بازی استقلال و النصر عربستان در دور برگشت لیگ نخبگان آسیا(۲۰ اسفند ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| حذف قابل‌ پیش‌بینی ویدئو| خلاصه بازی استقلال و النصر عربستان در دور برگشت لیگ نخبگان آسیا(۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کارتال تا آخر سال به پرسپولیس لیست می‌دهد نقش کرمانشاهی در پرسپولیس چیست؟ گندوز اعتماد کارتال را جلب کرد پرسپولیس به دنبال تسخیر ورزشگاه آزادی بیفوما در استقلال یا پرسپولیس؟ پخش زنده بازی برگشت استقلال و النصر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پرسپولیس بالاخره کامل شد! فدراسیون دوچرخه‌سواری به همسر رسول خطیبی پست داد شفر: دوست داشتم سرمربی ایران باشم بازگشت سعید صادقی به تمرینات پرسپولیس اولین واکنش شهرداری آستارا به حکم حذف از لیگ یک امیرحسین صادقی: استقلال بازیکن بزرگ می‌خواهد لیست بلندبالای محرومان هفته ۲۳ لیگ برتر دورسون برای تیم ملی ترکیه هوایی شد | خیز سردار برای دلبری از مونتلا تاریخ و ساعت بازی لیورپول و پاری سن ژرمن | ماموریت غیرممکن پاریسی‌ها در آنفیلد پرسپولیس بدهی تأمین‌اجتماعی را پرداخت کرد
سرخط خبرها

آندو: جوان‌های تیم ملی منتظر فرصت باشند

  • کد خبر: ۲۱۹۱۸۳
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
آندو: جوان‌های تیم ملی منتظر فرصت باشند
آندرانیک تیموریان، مربی تیم ملی فوتبال ایران معتقد است که جوانگرایی در تیم ملی باید طوری انجام شود که بازیکنان جوان آسیب نبینند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران موفق شد با دو پیروزی پی در پی مقابل تیم ملی فوتبال ترکمنستان صعود خود را قطعی کند. بازی‌های باقی مانده تیم ملی نیز به جهت حفظ صدرنشینی است و تیم ملی به مرحله بعد رفته است.

آندرانیک تیموریان، مربی تیم ملی درباره صعود تیم ملی گفت: «این صعود قابل پیش بینی بود و از ابتدا هم بنا داشتیم به عنوان صدرنشین به مرحله بعد برویم. باید در بازی‌های بعد خودمان را در صدر جدول حفظ کنیم.»

تیموریان درباره هم گروه‌های ایران گفت: «بازی‌ها آن طور هم که می‌گفتند آسان نبود و دیدید تیم‌های کوچک آسیا چه اندازه رشد و پیشرفت کرده‌اند. فوتبال در آسیا رشد کرده است و تیم‌های درجه دو و سه آسیا خود را به تیم‌های درجه یک نزدیک کرده‌اند.»

مربی تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: «بازیکنان تیم ملی زحمت بسیاری در این مرحله کشیدند وباید به تک، تک آنها خسته نباشید گفت. البته ما تازه در ابتدای راه هستیم و باید بازی‌های آینده را نیز با قدرت پشت سر بگذاریم و هیچ تیمی را دست کم نگیریم.»


آندو درباره روند جوانگرایی در تیم ملی نیز این صحبت‌ها را به زبان آورد: «همان طور که آقای قلعه‌نویی هم گفتند روند جوانگرایی در تیم ملی باید با شیب ملایم انجام شود و این انگیزه در میان مربیان تیم ملی وجود دارد که تیم را آرام، آرام جوان کنند. خودم به عنوان یک بازیکنی که در اوج جوانی توانست در جام جهانی برای تیم ملی بازی کند از تمام جوان‌های تیم ملی حمایت می‌کنم  و امیدوارم جوان‌ها شایستگی خود را نشان دهند.»

مربی تیم ملی گفت: «جوان‌ها هم باید خودشان را ثابت کنند و توانایی‌های‌شان را نشان دهند. قطعا آینده متعلق به جوان‌های تیم ملی است و آنها هستند که آرام، آرام باید جای نسل فعلی را بگیرند. به هرحال فوتبال روزی برای بهترین بازیکنان هم به پایان می‌رسد و جوان‌ها هستند که باید جای خالی آنها را پر کنند. امیدوارم در آینده بهترین‌ها برای تیم ملی رقم بخورد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->