پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به اطراف بیمارستان شهدای الاقصی

  • کد خبر: ۲۱۹۴۱۰
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به اطراف بیمارستان شهدای الاقصی
ارتش رژیم صهیونیستی در توجیه حمله به محوطه بیمارستان «شهداء الاقصی» در مرکز نوار غزه مدعی شد «اتاق عملیات» جنبش جهاد اسلامی فلسطین را هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع فلسطینی امروز اعلام کردند ارتش رژیم صهیونیستی چادر‌های خبرنگاران و آوارگان را در اطراف بیمارستان شهداء الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه بمباران کردند که به شهادت چندین تن و زخمی شدن ۱۷ تن دیگر منجر شد.

به گفته این منابع تعدادی از خبرنگاران هم در این حمله زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده این حمله پهپادی بوده است.

به نوشته روزنامه رای‌الیوم، تا این لحظه جنبش جهاد اسلامی فلسطین به ادعای صهیونیست‌ها پاسخ نداده است.

رژیم صهیونیستی در حالی به این حملات ادامه می‌دهد که شورای امنیت روز دوشنبه با صدور قطعنامه‌ای خواستار برقراری آتش‌بس موقت در طول ماه رمضان در غزه و انتقال کمک‌های انسانی به این باریکه شد.

ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویرانگری را علیه مردم غزه آغاز کرده که ده‌ها هزار شهید و زخمی برجای گذاشته است و بیشتر آنها زن و کودک هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->