در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است
سرخط خبرها

تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!

  • کد خبر: ۲۱۹۴۲۶
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!
تجزیه‌و‌تحلیل دانشمندان نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال ممکن است فرایند پیری را ۲ تا ۳درصد کُندتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان، براساس تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های مربوط به ۳۱۰۱ نفر از سه نسل مختلف، مدعی شده‌اند که تحصیل طولانی‌تر، نه‌تنها باعث آموزش بهتر می‌شود، بلکه همچنین با افزایش طول عمر پیوند دارد و ممکن است موجب کاهش فرسودگی سلول‌های بدن شود.

به‌طورکلی، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که، اگر زمان بیشتری را در مدرسه یا به‌طورکلی درحال تحصیل سپری کرده باشیم، بدن ما احتمالاً، از نظر سلولی، آرام‌تر پیر می‌شود.

دنیل بلسکی، اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «مدت‌هاست که می‌دانیم افراد با سطح تحصیلات بالاتر زندگی طولانی‌تری دارند، اما در مورد نحوه وقوع این اتفاق و اینکه آیا سایر تلاش‌های مربوط به ارتقای سطح تحصیلی به افزایش طول عمر کمک می‌کنند یا خیر چالش‌های زیادی وجود دارد.»

تجزیه‌و‌تحلیل‌ها نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال می‌تواند ۲ تا ۳درصد پیری را کُندتر کند. برای انجام این تحقیق، از داده‌های یک پروژه تحقیقاتی استفاده شده است که در آن گروه بزرگی از ساکنان یک شهر و اکنون برخی از فرزندان و نوه‌های آن‌ها از سال ۱۹۴۸ به بعد بررسی شده‌اند.

دانشمندان از داده‌های به‌دست‌آمده در کنار الگوریتم Epigenetic clock استفاده کردند که برای اندازه‌گیری سن بیولوژیکی از طریق نشانگرهای DNA طراحی شده است؛ سپس با بررسی ارجاعات متقابل بین خواهر و برادرها و بین کودکان و والدینِ آن‌ها توانستند تا حدودی تأثیرات تحصیل را مشخص کنند.

آن‌ها سپس از رویکردی با نام «پویایی آموزشی» استفاده کردند که از طریق آن می‌توان میزان تحصیلات یک فرد در مقایسه با والدین خود و در مقایسه با خواهران و برادرانش را مشخص کرد.

گلوریا گراف، دیگر اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «ما متوجه شدیم که روند صعودی در پویایی آموزشی هم با کاهش سرعت پیری و هم با کاهش خطر مرگ مرتبط است.»

البته دلیل این اتفاق هنوز توسط دانشمندان مشخص نشده و در این مطالعه نیز مورد توجه نبوده است. محققان در واقع تنها پیوند بین این دو مقوله را کشف کرده‌اند.

مطمئناً به‌عنوان یکی از دلایل می‌توان گفت که تحصیلات عالی معمولاً منجر به شغل و درآمد بهتر می‌شود و این امر توانایی پرداخت هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و به‌طور کلی دسترسی به سبک زندگی سالم‌تر را برای انسان‌ها فراهم می‌کند.

نتایج پژوهش حاضر در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->