۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

پرسپولیس چقدر به ترابی پیشنهاد داد؟

  • کد خبر: ۲۱۹۵۲۱
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
پرسپولیس چقدر به ترابی پیشنهاد داد؟
ستاره پرسپولیس پیشنهاد مالی این تیم برای تمدید قرارداد را خیلی زود رد کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس یک تابستان سخت را پیش رو دارد از این جهت که قرارداد ۱۲ بازیکن این تیم به پایان خواهد رسید و برای تمدید قرارداد آنها خیلی زودتر از اینها باید اقدام کند. در همین راستا نیز رضا درویش برای اینکه رضایت هواداران تیمش را جلب کند به عنوان اولین بازیکن به مهدی ترابی پیشنهاد تمدید قرارداد داده است.

پیشنهادی که با استقبال این ستاره سرخ‌ها مواجه نشده است. از این جهت که با خبر شدیم رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس به ترابی ۲۰ میلیارد بوده است در حالی که او از زبان برخی از همبازیانش در تیم ملی شنیده که در باشگاه‌های خود دستمزد ۴۰ میلیاردی گرفته اند.

 ناگفته نماند قرارداد این فصل ترابی با پرسپولیس حدود ۱۶ میلیارد بوده است که تا اینجای فصل ۴۰ درصد آن را دریافت کرده و او از این ممسئله نیز حسابی ناراحت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->