حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویروس هانتا چیست؟

  • کد خبر: ۲۱۹۵۹
  • ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
ویروس هانتا چیست؟
بر اساس گزارش‌های علمی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، اعضای گروه پاتوژن‌های ویروس هانتا اغلب از طریق جوندگان منتقل می‌شود.
طبق گزارش‌های علمی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، اعضای گروه پاتوژن‌های ویروس هانتا اغلب از طریق جوندگان منتقل می‌شود. این مرکز معتقد است که آلودگی از طریق هر کدام از انواع ویروس‌های هانتا می‌تواند بیماری‌های متفاوتی را در افراد ایجاد کند.


طبق گزارش این مرکز، گونه‌های مختلف ویروس هانتا در جوندگان متفاوت وجود دارد و به‌عنوان میزبان در بدن آن‌ها تکثیر می‌شود. این ویروس زمانیکه از طریق ادرار، مدفوع و بزاق جونده از بدن وی خارج و در هوا پراکنده می‌شود می‌تواند به افراد منتقل شود. در موارد نادر، فرد ممکن است در صورتی که از سوی یک جونده آلوده به ویروس گاز گرفته شود، به بیماری مبتلا شود. همچنین متخصصان معتقدند اگر دست فردی به سطوح آلوده به ادرار، مدفوع یا بزاق جونده برخورد کند و سپس دهان یا بینی خود را با دست آلوده لمس کند ممکن است به این ویروس مبتلا شود. همچنان که غذای آلوده نیز می‌توان یک راه دیگر انتقال این ویروس به انسان باشد.


گفتگو با رییس سازمان پزشکان بدون مرز

در قاره آمریکا انواع متداول ویروس هانتا با نام «دنیای جدید» New World شناخته می‌شود که عامل ایجاد سندروم ریوی (HPS) است. اما نوع دیگری از ویروس هانتا وجود دارد که «دنیای کهن یا قدیم» Old World نامیده می‌شود و بیشتر در اروپا و آسیا این ویروس وجود دارد. این نوع از ویروس هانتا در اروپا و آسیا می‌تواند باعث ایجاد سندروم کلیوی (HFRS) شود.


مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا معتقد است که ویروس هانتا در آمریکا نمی‌تواند از انسان به انسان منتقل شود، در حالیکه موارد نادری از انتقال انسان به انسان این ویروس در شیلی و آرژانتین در میان افرادی که با بیماران آلوده به ویروس هانتا در ارتباط بوده‌اند ثبت شده است.


افرادی که در محیط‌های طبیعی مانند جنگل‌ها، مراتع و زمین‌های کشاوری که جونده‌های زیادی حضور دارند، زندگی می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

 
ویروس هانتا چه علائمی دارد؟

علایم ویروس هانتا شامل خستگی، تب، درد‌های عضلانی مخصوصا در بخش ران‌ها، کمر و باسن و گاهی شانه‌ها است. احساس سرگیجه، سردرد، حالت استفراغ و لرز از دیگر علائم فرد آلوده به این ویروس است. پس از چهار تا ۱۰ روز پس از ابتلا به ویروس هانتا، فرد دچار تنگی نفس می‌شود و سرفه می‌کند. از بین کسانیکه به این بیماری مبتلا می‌شوند حدود ۳۸ درصد جان خود را از دست می‌دهند.


مرگ این مرد چینی در حالیکه جهان درگیر شیوع ویروس کرونا است تا حدودی باعث دامن زدن به فضای رعب و ترس شده است، اما به‌نظر می‌رسد این ویروس ویژگی‌های بسیار متفاوت‌تری نسبت به ویروس جدید کرونا دارد و انتقال انسان به انسان در آن خیلی به ندرت اتفاق می‌افتد.



منبع: یورونیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->