تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزارت امور خارجه: رژیم متجاوز و مفلوک صهیونیستی را از جنایت جدید خود پشیمان می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۱۹۷۰۴
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
وزارت امور خارجه: رژیم متجاوز و مفلوک صهیونیستی را از جنایت جدید خود پشیمان می‌کنیم
وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای با بیان اینکه مقتدرانه و در کمال حکمت و درایت، رژیم متجاوز و مفلوک صهیونیستی را از جنایت جدید خود پشیمان خواهیم کرد، اعلام کرد: این رژیم جعلی با توسل به اینگونه جنایات ددمنشانه، هرگز از شکست محتوم نجات نخواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی حمله روز دوشنبه بیانیه‌ای صادر کرد. در بیانیه مذکور عنوان شده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حمله موشکی عصر روز دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ رژیم جعلی اسرائیل، به ساختمان بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را با شدیدترین عبارات محکوم می‌کند. در این بیانیه آمده است: متأسفانه در این حمله هدفمند به یک مکان شناخته شده دیپلماتیک، تعدادی از مستشاران نظامی ضدتروریسم جمهوری اسلامی ایران - دارای مصونیت دیپلماتیک- که همزمان با حمله مزبور، در برنامه صرف افطار ماه مبارک رمضان در این ساختمان حضور داشتند، به شهادت رسیدند.

وزارت خارجه در این بیانیه عنوان کرده است: بی شک این حمله زبونانه و نفرت‌انگیز، نقض مصونیت افراد و اماکن دیپلماتیک -ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق- و در مغایرت آشکار با مقررات بین‌المللی بویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ وین، کنوانسیون راجع به پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین المللی از جمله ماموران دیپلماتیک ۱۹۷۳ و منشور ملل متحد است، فلذا انتظار این است که تعرض شنیع و خلاف حقوق بین‌الملل یادشده، از سوی دولت‌ها و مجامع بین‌المللی تقبیح و شدیدا محکوم شود.

در بیانیه مذکور بیان شده است: در این راستا از سازمان ملل متحد به ویژه شورای امنیت و دبیر کل آن سازمان انتظار می‌رود در مسیر مقابله با اعمال متخلفانه و ناقض مقررات بین‌المللی رژیم صهیونیستی اسرائیل، که تهدید کننده صلح و امنیت بین‌المللی تلقی می‌شوند، واکنش لازم و سریع را داشته و اینگونه اعمال جنایتکارانه و تروریستی را محکوم و تقبیح کنند.

رژیم صهیونیستی در تلاش برای توسعه دامنه‌های جنگ در منطقه

در بیانیه مذکور آمده است: این حمله تروریستی گویای اوج استیصال، درماندگی و سرگردانی راهبردی رژیم صهیونیستی در نتیجه شکست نظامی، سیاسی و اخلاقی در نوار غزه پس از شش ماه جنگ ظالمانه، جنایتکارانه، اما بدون هرگونه پیروزی علیه جریان‌های مقاومت و ملت صبور و مقاوم فلسطین است.

این بیانیه می‌افزاید: واضح و آشکار است که صهیونیست‌های ناکام از توقف قدرت مقاومت در باریکه غزه، اکنون به هر تلاش مذبوحانه و زبونانه‌ای برای خروج از انزوای سیاسی و بین‌المللی خود در جهان متوسل شده‌اند.

در بیانیه وزارت خارجه عنوان شده است: رژیم اسرئیل اکنون پس از قتل عام ده‌ها هزار زن و کودک و شهروند بی‌گناه فلسطینی و ناتوانی و شکست در تحقق اهداف اعلام شده خود در قبال ملت و جریان‌های مقاومت فلسطین، به طور خطرناک و بی‌خردانه‌ای تلاش می‌کند دامنه‌های جنگ در منطقه را توسعه داده و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را قربانی امیال شوم و جنگ طلبانه خود کند.

در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه و در کمال حکمت و درایت، رژیم متجاوز و مفلوک صهیونیستی را از جنایت جدید خود پشیمان خواهد کرد و این رژیم جعلی با توسل به اینگونه جنایات ددمنشانه، هرگز از شکست محتوم نجات نخواهد یافت.

در بیانیه مذکور عنوان شده است: در عین حال جمهوری اسلامی ایران ضمن هشدار به جامعه بین‌المللی نسبت به فعالیت‌های ماجراجویانه رژیم جعلی اسرائیل برای گسترش دامنه‌های جنگ در منطقه و خارج از جغرافیای فلسطین اشغالی، مسئولیت عواقب و پیامد‌های حمله جنایتکارانه به نمایندگی دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق را متوجه رژیم غاصب صهیونیستی می‌داند.

حق ایران برای پاسخ قاطع به اینگونه اقدامات تروریستی

این بیانیه می‌افزاید: در این زمینه جمهوری اسلامی ایران حق مشروع و ذاتی خود را بر اساس قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد برای پاسخ قاطع به این‌گونه اقدامات تروریستی محفوظ می‌داند.

در بیانیه وزارت خارجه عنوان شده است: سران جنایتکار رژیم غاصب صهیونیستی نیز بدانند که اینگونه حملات زبونانه، شکست ترمیم ناپذیر رژیم در عملیات طوفان الاقصی و شش ماه ایستادگی قهرمانانه ملت مظلوم، اما مقتدر فلسطین در نوار غزه را جبران نخواهد کرد و جمهوری اسلامی ایران نیز در حمایت شرافتمندانه خود از حقوق طبیعی و قانونی ملت فلسطین ذره‌ای عقب نشینی نخواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->