دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد!
سرخط خبرها

دستگیری ۲ عنصر پشتیبان تروریست‌های جیش الظلم (۱۶ فروردین ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۲۰۱۱۵
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
دستگیری ۲ عنصر پشتیبان تروریست‌های جیش الظلم (۱۶ فروردین ۱۴۰۲)
معاون وزیر کشور گفت: ۲عنصر پشتیبان که زمینه حضور افراد تروریست را در چابهار فراهم کرده بودند که اینها نیز غیر ایرانی هستند توسط دستگاه‌های امنیتی دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات در پی حمله تروریستی شب گذشته به چند مقر نظامی در شهرستان چابهار، گفت: با رشادت و آمادگی حافظان امنیت گروهک تروریستی در شهرستان راسک و چابهار به اهداف شوم خودشان نرسیدند و ناکام ماندند.

وی ادامه داد: هدفشان این بود که مقر سپاه راسک را به تصرف دربیاورند و در چابهار نیر مقر سپاه، دریابانی و مقر انتظامی را تصرف کنند که با هوشیاری نیرو‌های امنیتی ما به هدف خودشان نرسیدند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: علت طولانی شدن عملیات در جنوب سیستان و بلوچستان این بود که عناصر تروریستی با گروگان گرفتن مردم بیگناه و سپر انسانی قراردادن آنها مشکلاتی را برای عملیات نیرو‌های امنیتی ایجاد کردند که فرماندهان سپاه و انتظامی با تدبیر کامل تمام گروگان‌ها با سلامت کامل آزاد کردند.

وی بیان کرد: تمام عوامل گروهک تروریستی با رشادت‌ها و آمادگی‌های حافظ امنیت به هلاکت رسیدند.

میراحمدی افزود: بر اساس گزارش‌های اولیه فرماندهان و دستگاه‌های اطلاعاتی ما؛ عناصر تروریستی عناصر تروریستی ایرانی نیستند و هویت اینها در حال بررسی است.

وی ادامه داد: ۲ عنصر پشتیبان که زمینه حضور افراد تروریست را را برای عملیات تروریستی در چابهار فراهم کرده بودند که اینها نیز غیر ایرانی هستند توسط دستگاه‌های امنیتی دستگیر شدند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: در بین مجروحان یک مادر و ۲ کودک نیز توسط گروهک تروریستی مورد هدف قرار گرفتند که حال یک کودک خیلی وخیم بود که با تلاش کادر درمان خطر رفع شده است.

وی بیان کرد: به گفته فرماندهان امنیتی، ۱۸ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند که احتمال افزایش آنها به ۱۹ نفر است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->