خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ فاسد در سبزوار

  • کد خبر: ۲۲۰۴۵۴
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ فاسد در سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار از کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ گذشته و فاسد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، برات‌الله زیدآبادی اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه رمضان توسط کارشناسان نظارتی شبکه دامپزشکی سبزوار، ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ منقضی و فاسد از یک مرکز عرضه‌کننده فرآورده‌های خام دامی ضبط  شد.

وی ادامه داد: این محموله  که در بازرسی شبانه کارشناسان نظارت دامپزشکی کشف شد، به‌دلیل انقضای تاریخ تولید، کیفیت نامطلوب و ایجاد بوی نامطبوع و فساد، بدون مصرف انسانی تشخیص داده شد و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی دامپزشکی ضبط شد.

زیدآبادی رعایت زنجیره سرد فرآورده‌های خام دامی را تا مرحله نهایی توزیع ضروری دانست و افزود: بسیاری از مسمومیت‌های غذایی از طریق مصرف فرآورده‌های تاریخ مصرف گذشته و فاسد ایجاد می‌شود که با تشخیص به‌موقع و حذف آن می‌توان از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار کرد: کارشناسان دامپزشکی شهرستان شبانه‌روزی آماده ارائه خدمت به مردم هستند و آنها می‌توانند مشاهده‌های خود را از هرگونه تخلف احتمالی مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد خام دامی با شماره تلفن ۱۵۱۲ در میان بگذارند تا برای پیگیری موضوع، اقدام لازم انجام شود.

سبزوار قطب اول تولید مرغ در خراسان رضوی است

وی با اعلام اینکه سبزوار با بیش از ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی قطب اول تولید مرغ در استان است، گفت: پارسال در مرغداری‌های گوشتی سبزوار، ۱۳ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۳۸۳ قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

زیدآبادی ادامه داد: سبزوار با ۲۱۳ واحد مرغداری گوشتی و ۱۵ واحد مرغداری تخم‌گذار فعال، قطب اول تولید مرغ در استان است.

وی بیان کرد: با هدف تأمین گوشت مرغ مورد نیاز بازار در سال گذشته ۱۳ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۳۸۳ قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان سبزوار انجام شد که حدود ۳۱ هزار تن گوشت مرغ روانه باز مصرف شد.

زیدآبادی افزود: سبزوار از قطب‌های مهم دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دام‌پروری و پرورش طیور است.

تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از مهمترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است

وی در ادامه نسبت به بروز بیماری تب کریمه کنگو و راه‌های انتقال و پیشگیری از آن هشدار جدی داد و گفت: بیماری ویروسی تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از مهمترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است که اساساً از طریق گزش کنه هیالوما و تماس با خون و ترشحات دام آلوده و انسان بیمار قابل انتقال است.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار کرد: مقاومت ویروس در برابر گرما کم است و در دمای ۵۶ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود؛ بنابراین پختن گوشت و پاستوریزه کردن شیر باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

وی بیان کرد: اسیدی شدن گوشت پس از چند ساعت از ذبح دام باعث از بین رفتن ویروس می‌شود؛ بنابراین در کشتارگاه‌های صنعتی، لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سلسیوس نگهداری می‌شود تا ویروس از بین برود.

زیدآبادی افزود: با توجه به افزایش فعالیت کنه‌ها در فصول بهار و تابستان، آلودگی دام‌ها بالا می‌رود و خطر گسترش و انتقال بیماری وجود دارد رعایت موارد بهداشتی برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بر خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت ‏اصول ایمنی کار برای جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی تأکید کرد و گفت: کنترل تردد غیرمجاز دام، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، جمع‌آوری کود و فضولات دامی و خارج کردن از دامداری از جمله مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار توصیه کرد که افراد از مصرف جگر خام و نیمه‌پخته خودداری و موارد بهداشتی مانند استفاده از دستکش و ماسک هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت را رعایت کنند.

وی افزود: از خرید و مصرف گوشت دامی‌هایی که به طریق غیرقانونی و قاچاق وارد کشور می‌شوند یا به‌صورت غیربهداشتی خارج از کشتارگاه ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->