انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها
سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر:

کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته

  • کد خبر: ۲۲۰۵
  • ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
کشف ۸۵۰ تن مواد مخدر در سال گذشته
۷۰ درصد کشفیات مواد افیونی از شهر‌های شرقی کشور بوده است
راحله حسین زاده- سال‌هاست که اعتیاد در جامعه ما سرآغاز سایر آسیب‌های اجتماعی شده و بی‌تردید یکی از بلا‌هایی است که اکنون سایه شوم آن بر سر جوانان و نوجوانان ما افتاده و موجب شده تا به گفته سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری ۲ درصد دانش آموزان کشور را گرفتار این بلای خانمان سوز کند، آماری که حالا زنگ خطر آن بلندتر از همیشه به گوش مسئولین و سازمان‌های مردم نهاد رسیده تا محمدحسن جهان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در نشست تخصصی با سازمان‌های مردم نهاد فعال حوزه پیشگیری از اعتیاد اولویت اول کاری خود در تابستان را بر جامعه هدف دانش آموزان عنوان کند.

بی‌شک سازمان‌های مردم نهاد در برنامه‌های پیشگیرانه و اهداف اصلی رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر نقش بسزایی ایفا می‌کنند نکته‌ای که دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ضمن تائید آن هدف خانه تشکل‌های مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر استان را ایجاد همراهی و همدلی در محله‌های حاشیه شهر مشهد با محوریت مردم بیان کرد که در این راه از حضور ۱۷۰ یاریگر در استان بهره می‌برد.

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز در این نشست غایب بودن پدران و مادران شاغل در محیط خانواده را عامل مهمی در رها شدن فرزندان و پدیده اعتیاد در بین جوانان دانست.

او اولویت اول در حوزه پیشگیری از مواد مخدر را جوانان و نوجوانان معرفی و به استفاده از پتانسیل نهاد‌های مردمی در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد. به گفته منتظرالمهدی فرآیند اجتماعی شدن کودکان حاشیه شهر مشهد باید از مسیر درست انجام شود تا در آینده کمتر به آسیب‌های اجتماعی مبتلا شوند.

این مقام مسئول دلیل افزایش مصرف مواد مخدری مانند «گل» و «ماریجوانا» را عدم آگاهی مردم دانست و گفت: ۴۰ درصد افراد مصرف کننده از عوارض این مواد اطلاع نداشتند و تصور می‌کردند که گیاهی است. سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در خصوص درمان معتادان با متادون هم گفت: این ماده باعث می‌شود افراد مصرف کننده شیشه کمتر دچار توهم شوند و میزان اعمال خطر آفرین آن‌ها کاهش یابد. درست است که متادون درمان قطعی نیست، اما می‌تواند اثرات مواد مخدر را کم کند و لازم به تاکید است که کسی با متادون معتاد نمی‌شود.

به گفته وی در سال گذشته ۸۵۰ تن مواد مخدر در کشور کشف و از این مقدار ۶۵۵ تن توسط نیروی انتظامی به دست آمده که ۷۰ درصد کشفیات از شهر‌های شرقی کشور بوده است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر تعداد شهدای مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته را هم ۱۷ نفر بیان کرد و مدعی شد که ۱۰ درصد مواد مخدر ورودی به کشور کشف می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->