سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

اسرائیل برای حمله به رفح از خان‌ یونس عقب‌نشینی کرده است

  • کد خبر: ۲۲۰۷۲۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲
اسرائیل برای حمله به رفح از خان‌ یونس عقب‌نشینی کرده است
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی یکشنبه شب مدعی شد که نیروهای نظامی این رژیم برای حمله به رفح از خان‌ یونس واقع در جنوب غزه عقب‌نشینی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه کان رژیم صهیونیستی به نقل از یوآو گالانت گزارش داد، عقب نشینی نیرو‌های اسرائیلی از خان یونس با هدف آمادگی برای ماموریت آتی در منطقه رفح در جنوب غزه است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مدعی شد: به وضعیتی خواهیم رسید که دیگر حماس کنترل نوار غزه را در اختیار نخواهد داشت و به صورت یک نهاد نظامی که خطری برای شهروندان ما باشد، فعالیت نخواهد کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) گزارش داد که لشگر ۹۸ ارتش این رژیم پس از پایان عملیات خود از منطقه خان یونس عقب نشینی کرد.

براساس اعلام این رسانه، عقب نشینی لشکر ۹۸ از خان یونس در چارچوب آمادگی برای عملیات زمینی در منطقه رفح است.

رادیو رژیم صهیونیستی، افزود: تیپ «ناحال» و لشکر ۱۶۲ ارتش اسرائیل با هدف جلوگیری از بازگشت فلسطینی‌ها (از جنوب نوار غزه) به شمال نوار غزه در داخل این منطقه باقی مانده است.

در عین حال، شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که حملات ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های آینده هوایی خواهد بود و در صورت لزوم حمله زمینی نیز انجام خواهد شد.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی نیز اذعان کردند: برآورد ارتش این بود که نبرد خان یونس فقط ۲ ماه زمان ببرد، اما پس از چهار ماه به پایان رسید.

طبق گزارش این رسانه‌ها، اشتباه در ارزیابی ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد خان یونس به دلیل مشکلات و دشواری در این جبهه بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->