وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلنسکی: وضعیت اوکراین بدون کمک غرب بسیار دشوار خواهد شد

  • کد خبر: ۲۲۱۳۴۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
زلنسکی: وضعیت اوکراین بدون کمک غرب بسیار دشوار خواهد شد
رئیس جمهور اوکراین در سخنانی تاکید کرد که بدون دریافت کمک‌های غرب شرایط برایمان بسیار دشوار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ولودیمیر زلنسکی اذعان داشت، که اگر شرکای این کشور به کی یف کمک نکنند، اوکراین همچنان مردم و اراضی خود را از دست خواهد داد و این وضعیت برای اوکراین بسیار دشوار خواهد بود.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه خواستار ادامه کمک‌ها از سوی متحدان غربی به اوکراین شد.

این سخنان زلنسکی درحالی بیان شده که روز گذشته «ویولا امهرد»، رئیس جمهور سوئیس اعلام کرده بود که این کشور نشستی را در مورد حل بحران در اوکراین برگزار خواهد کرد.

رئیس جمهور سوئیس گفت: شورای فدرال کشور تصمیم به برگزاری این نشست گرفته است. این کنفرانس در ژوئن ۲۰۲۴ در منطقه بورگنستاک در کانتون نیدوالدن برگزار خواهد شد.

امهرد افزود که سوئیس دعوتنامه‌هایی با تاریخ‌های مشخص در آینده نزدیک به کشور‌های مهمان ارسال خواهد شد.

رئیس جمهور سوئیس یادآور شد که پیش از این به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در این باره اطلاع داده است. وی هدف این کنفرانس را یافتن راه‌هایی برای آغاز روند مذاکرات اعلام کرد.

زلنسکی پیشتر در ۱۵ ژانویه از رئیس جمهور سوئیس خواسته بود تا کنفرانس صلحی را برای این کشور سازماندهی کند.

«سرگئی گارمونین» سفیر روسیه در سوئیس تاکید کرد که بدون مشارکت روسیه، «نشست صلح» یعنی دور دیگری از رایزنی‌های بی‌ثمر است.

به تازگی نیز رئیس جمهور اوکراین طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا را رد کرده است. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه طرح صلح با روسیه را که اخیر ترامپ پیشنهاد داده و شامل امتیازات ارضی به روسیه است، را رد کرد. رئیس جمهور اوکراین گفت که طرح ارائه شده از سوی ترامپ بسیار ابتدایی است.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به تازگی به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در یک محفل خصوصی گفته است که می‌تواند با اعمال فشار بر کی یف برای واگذاری کریمه و دونباس به روسیه، به درگیری در اوکراین پایان دهد.

یک منبع آگاه گفته است که این موضوع را به صورت مستقیم از زبان ترامپ شنیده است. رئیس جمهور سابق آمریکا همچنین گفته است که مردم بخش‌هایی از اوکراین با بودن به عنوان بخشی از خاک روسیه مشکلی ندارند. رئیس جمهور سابق آمریکا بار‌ها در مصاحبه‌های مختلف از توانایی خود برای پایان دادن فوری به جنگ اوکراین گفته است.

از سوی دیگر برخی مقامات اروپایی مانند صدراعظم اتریش معتقد هستند که صلح در اروپا به حضور روسیه نیازمند است. «کارل نهامر» صدراعظم اتریش روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با یک رسانه آلمانی گفت: روسیه همچنان بخشی از اروپا است و این بدان معناست که غرب باید به دنبال راه‌هایی برای همزیستی مسالمت آمیز با این کشور باشد.

صدراعظم اتریش تاکید کرد که بدون روسیه صلح شکل نمی‌گیرد.

نهامر یادآور شد: ما نمی‌توانیم روسیه را از اروپا کنار بگذاریم. این بدان معناست که پس از جنگ باید راه‌های جدیدی برای همزیستی با یکدیگر پیدا کنیم. البته این به معنای انعطاف روسیه نیز است.

صدراعظم اتریش همچنین گفت که هرگونه مذاکره با روسیه نباید بدون اوکراینی‌ها انجام شود.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در اکتبر ۲۰۲۲، فرمانی را امضا کرده است که بر اساس آن هرگونه مذاکره با روسیه در دوره ریاست جمهوری «ولادیمیر پوتین» ممنوع اعلام شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->