نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

سهراب بختیاری زاده: یک ماه درصنعت بودم با قمه به من حمله شد

  • کد خبر: ۲۲۱۷۹۹
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
سهراب بختیاری زاده: یک ماه درصنعت بودم با قمه به من حمله شد
سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی سابق تیم صنعت نفت آبادان با وجود جدایی از این تیم امیدوار است این تیم همچنان در لیگ برتر باقی بماند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی سابق صنعت نفت آبادان که فقط یک ماه در این تیم حضور داشت، درباره اتفاقاتی که در این تیم رخ داده، توضیحاتی داده است. بختیاری‌زاده می‌گوید:« زمانی که جدا شدم، به چند دلیل مصاحبه نکردم. اصلی‌ترین دلیلش این بود که نمی‌خواستم صحبتی انجام دهم که به آینده صنعت نفت لطمه وارد شود. من رفتارهای خوبی از مردم شریف و هواداران واقعی نفت دیدم. صحبت زیاد است، ولی کوتاه بگویم که خیلی‌ها من را قضاوت کردند. کل روزهایی که در آبادان بودم اندازه یک ماه بود. من مسئولیت تیمی را قبول کردم که وقتی سه چهار مربی شرایط تیم را دیدند فرار کردند و کسی جرأت نداشت تیمی که دو ماه مربی نداشت را، بپذیرد. تنها تیمی که در تعطیلات فعالیت نداشت نفت بود و همه می‌دانند تیمی که فعالیت و تمرینی نداشته باشد، چقدر کار کردن در آن سخت است. تیم نیاز به بدنسازی داشت و فقط چهار روز تفریحی به کیش رفته بودند. من در شش بازی لیگ برتر سرمربی بودم که طی آن در چهار بازی مقابل استقلال، پیکان، گل‌گهر سیرجان و ملوان انزلی میهمان بودیم. در این زمان کوتاه با تلاش بازیکنان و به گواه کارشناسان باید برنده بازی‌ها می‌شدیم. تغییرات اساسی و بنیادی در رفتار فنی بازیکنان دیده شد و تیم ما کاملاً رو به رشد بود. خیلی سخت است در یک ماه هم مسائل فنی را حل و دیگر مشکلات را برطرف کنید.»


این چهره سابق استقلالی ادامه داد:« در این یک ماه با قمه به من حمله شد! بروید هجمه‌هایی را که در این یک ماه داشتم با دیگر مربیانی که تیم‌شان در انتهای جدول قرار داشت، مقایسه کنید. ما در حال رسیدن به ثبات فنی بودیم که باشگاه با ما قطع همکاری کرد. با این حال، نفت را دوست دارم و هواداران واقعی می‌دانند چه تأثیرات فنی و اخلاقی در تیم ایجاد کردیم. بعد از من کادر فنی جدید یعنی فراز کمالوند و همکارانش که برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم حداقل تیمی را تحویل گرفتند که در شرایط مسابقه بود. من تیمی را تحویل گرفتم که دو ماه تمرین نکرده بود. هر مربی نیاز به چند ماه زمان دارد، ولی من این زمان را در اختیار نداشتم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->