رونمایی از دانشنامه مولفان فرهنگ مهدوی برگزیدگان نهمین جشن عکاسان سینما معرفی شدند + اسامی توضیحات محمدعلی باشه‌آهنگر درباره حذف ۲۳ دقیقه‌ای فیلم «سینما متروپل» نمایش فیلم‌های ایرانی در کره جنوبی در روز پایانی کتاب کاغذی یا صوتی؛ کدام‌یک برای مغز مفیدتر است؟ تصویر بهنوش طباطبایی، بازیگر زن سریال سووشون با گربه‌اش تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب دفاع مقدسی منتشر می‌شود شمعی در تاریکی | رونمایی از «اسب‌سالگی» کتاب جدید حیدرکاسبی در نگارخانه رادین مشهد تصویری متفاوت از مقاومت لبنان در مستند قلب ضاحیه ۷۴ کشور راهی اسکار شدند دی‌کاپریو دوباره گیشه را تکان داد «شرلوک هلمز» به آنتن شبکه تماشا رسید + خلاصه داستان و زمان پخش «رها»؛ گامی دیگر در مسیر جهانی شدن سینمای ایران کارگردان «یوز»: به ایرانی بودن خود افتخار کنید آخرین خبر از حال «سعید مظفری» (۴ مهر ۱۴۰۴) + عکس بیژن بنفشه‌خواه به جمع بازیگران «استخر» پیوست مروری بر مستند کلاسیک ایران در برنامه «نردبان» برنامه‌های «هفته مینیاتور ایرانی» در سنت‌پترزبورگ رضا کیانیان: هیچ‌گاه برای گرفتن نقش به کسی وابسته نبوده‌ام «هفت» امشب (۴ مهر ۱۴۰۴) به تحلیل فیلم «سینما متروپل» می‌پردازد
سرخط خبرها

سریال فانتزی «هیس، هیچی نیس!» درشبکه دو + زمان پخش

  • کد خبر: ۲۲۲۴۲۶
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
سریال فانتزی «هیس، هیچی نیس!» درشبکه دو + زمان پخش
مجموعه نمایشی «هیس، هیچی نیس!» از اول اردیبهشت‌ماه به شبکه دو می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریال نمایشی «هیس، هیچی نیس!» به تهیه‌کنندگی حمیدرضا عطارد و کارگردانی حسین حقانی با نگاهی طنز به رویداد‌های تاریخی جهان ساخته شده است و اثری اقتباسی است که از هفته آینده و ابتدای اردیبهشت‌ماه از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

این مجموعه که فضایی طنازانه دارد و برای مخاطب نوجوان تولید شده است همزمان با پخش از شبکه دو از شبکه امید نیز روی آنتن می‌رود. قصه‌های «هیس هیچی نیس» در فضایی فانتزی روایت و به تصویر کشیده می‌شود و از آیتم‌های مختلفی از جمله دادگاه، استعدادیابی، سراشپز، تاریخ کاغذی و … تشکیل شده که آیتم سراشپز ترکیبی از کار رئال و عروسکی است.

این مجموعه نخستین محصول مرکز تولیدات نوجوان سوره است که توسط سازمان سینمایی سوره برای مخاطب نوجوان تولید شده است. در «هیس، هیچی نیس!» از بازیگران تئاتری بهره گرفته شده است که ۱۵ بازیگر اصلی و ۲۰ بازیگر فرعی را شامل می‌شوند. مجید امیری، علی فرحناک، حمید لاجوردی، ماشالله کوهستانی، مهدی برقعی، مجید بخششیان، محمد حاج بابایی، مهناز رودساز، مهدی ملاک و جواد پیروزی از جمله این بازیگران هستند.

همچنین زینب یزدانی سرپرست پژوهشگران، مجید بخششیان سرپرست نویسندگان و مهناز رودساز نویسنده فیلمنامه این مجموعه هستند که فصل نخست آن در ۲۶ قسمت به نگارش درآمده است.

شبکه دو در حالی به استقبال یک سریال فانتزی طنز با فضایی نوجوانانه می‌رود که چندی پیش ویژه ایام ماه رمضان، «رستگاری» مسعود ده نمکی را روی آنتن داشت.

حالا سریالی را عطارد به این شبکه آورده که مدت‌هاست درباره خلأ ساخت اثر نمایشی در فضای نوجوانانه بحث‌های متفاوتی می‌شود؛ باید دید این سریال می‌تواند این خلأ‌ها و کمبود‌های چند ساله در حوزه نوجوانان را جبران کند؟

آن‌طور که گفته شده سازمان سینمایی سوره مرکز تولیدات نوجوان را با هدف تمرکز بر مخاطبان کودک و نوجوان و به عنوان یکی از بازو‌های تولید آثار هنری خود تأسیس کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->