اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

لایحه حمایتی شهردار مشهد از شهروندان نیازمند

  • کد خبر: ۲۲۲۸۵
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۳
لایحه حمایتی شهردار مشهد از شهروندان نیازمند
شهردار مشهد در توئیتی از تقدیم لایحه‌ای به شورای شهر برای حمایت از شهروندان نیازمند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا کلائی با انتشار پستی در توئیتر اعلام کرد، برای حمایت از شهروندان نیازمند لایحه ای به شورای شهر مشهد تقدیم خواهد کرد.


شهردار مشهد در تکمیل این خبر با انتشار پست دیگری در اینستاگرام شخصی اش، توضیحات بیشتری درباره این موضوع نوشت. پست کامل شهردار مشهد در رابطه با ارایه لایحه حمایت از شهروندان نیازمند به شورای شهر به این شرح است:

 

همشهریان عزیزم، سلام

از روزی که #آژیر_قرمز کرونا در مشهد به صدا درآمد و اوضاع شهر بحرانی شد تا امروز ٢٢ روز میگذره و توی این مدت خیلی ها برای حفاظت از جان مردم تلاش کردند که واقعاً جای تشکر داره؛ از زحمات شبانه روزی کادر فداکار درمانی و تجهیز بیمارستانها تا ضدعفونی مداوم شهر، کاهش فعالیتهای جمعی و مذهبی، بستن مسیرهای تجمع جمعیت در مشهد در ایام پیک نوروز، اطلاع رسانی گسترده در فضاهای محیطی و شبکه های اجتماعی و از همه مهمتر توقف موقت حضور زائران در حرم رضوی و صدها فعالیت دیگه ای که انجام شد.


شهردار مشهد در ادامه نوشت: مردم هم انصافاً عالی عمل کردند، البته شاید عده‌ای بگن چرا مردم این‌کار رو انجام دادند یا اون‌کار رو انجام ندادند و ... اما من بر اساس مشاهدات میدانی روزانه و ارتباط با سایر کلان‌شهرها و اشراف به وضعیت اون‌ها به قطعیت میتونم بگم که #مردم_مشهد در راه مقابله با کرونا در مقایسه با سایر کلان‌شهرها عالی و #متمایز عمل کردند و این که عده‌ای میخوان ضعف‌‎های ساختاری رو گردن مردم بندازن بحث دیگریست. ممنونتون هستم و کار کردن برای شما واقعاً باعث افتخاره.

 

اما مسئله ای که مغفول مونده و باید بهش توجه کنیم اینه که خیلی از افرادِ سرپرست خانوار در این شهر درآمد پایدار ندارند و به درآمدهای روزانه برای تامین مایحتاج اولیه زندگی شون وابسته هستند و پس انداز کافی برای گذران دوران #کرونا رو ندارند. متأسفانه همشهریان زیادی هستن که این روزها توانایی تامین نیازهای اولیه روزانه مثل خوراک و امثال اون رو هم واقعاً ندارند.


کارهایی از طرف نهادهای متولی انجام شده ولی کافی نیست؛ قبول دارم که خیلی از کسبه ؛ بازاریان و صاحبان مشاغل هم از این وضعیت متضرر شدند ولی تاکید میکنم مساله مهم در این روزها افرادی هستند که برای تامین نیازهای اولیه زندگی و تهیه یک بسته غذایی برای خانواده شون با مشکل رو به رو شدن.


در ادامه این متن وی آورده است: خوشبختانه اعضای محترم شورای شهر هم در این زمینه دغدغه دارند و بر همین اساس درصدد هستیم که لایحه‌ای رو برای کاهش این آسیب تقدیم شورا کنیم.


بدون شک در این زمینه بایستی از توان خیریه ها، سازمان‌های مردم نهاد، شوراهای اجتماعی محلات و در یک کلام از توانمندی همه مردم دغدغه مند برای شناسایی افراد استفاده کنیم؛ شورای شهر بزودی جلسه ای در این زمینه خواهد داشت و ممنون میشم نظرات و پیشنهادهای خودتون رو درباره موضوع اعلام کنید.

 

بدون شک دوست داشتن #مشهد در گرو دوست داشتن شهروندان مشهد و کمک به اونها در این شرایط سخت هست.
پیشاپیش از مشارکت فکری شما همشهریان دوست داشتنی ممنونم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->