پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند آب برخی مناطق مشهد به دلیل اصلاح شبکه، فردا (۱۴ آبان ۱۴۰۴) قطع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: راهپیمایی ۱۳ آبان مقابله با سیاست زور و تزویر آمریکا و استکبار جهانی است بوستان بانوان «صبا» در آستانه بهره‌برداری در آذرماه ۱۴۰۴ | تکمیل پروژه‌های بوستان‌های بانوان در اولویت مدیریت شهری مشهد است نقص فنی و بازگشت پرواز MD تابان به مبدأ مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گذری بر زندگی و زمانه «حاجی‌محمد باباقدرتی» | پایان مردی که می‌خواست غوره‌نشده مویز شود وقتی چرخ می‌چرخد، درخت می‌روید | مأموریت «کرامت عزیززاده» برای آینده سبز ایران خشکسالی ۹۸ درصدی شهر مشهد | ۶۰ درصد از مساحت شهر در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است تدارک گسترده مدیریت شهری مشهد برای روز استکبارستیزی و دهه فاطمیه هوای مشهد قابل‌تنفس شد | کیفیت هوای شهر قابل‌قبول، اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد ویدئو| موتورسواری ژاله صامتی و شهره سلطانی شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تملک بیش از ۱۸۰ ملک برای ساخت مسیر کندرو بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد
سرخط خبرها

توزیع ٣٠ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در حاشیه مشهد

  • کد خبر: ۲۲۲۸۷
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۴
توزیع ٣٠ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در حاشیه مشهد
رئیس شورای شهر مشهدمقدس با اشاره به توزیع مواد ضدعفونی‌کننده و گندزدا به صورت رایگان در میان ساکنان مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد توسط مدیریت شهری، گفت: ۳۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی دیگر نیز از این خط تولید از طریق دفاتر تسهیلگری در بین خانواده‌های نیازمند و آسیب‌پذیر حاشیه شهر توزیع خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد و رمضانعلی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورا، به همراه جمعی از مدیران شهری، صبح امروز از کارگاه تولید محلول‌های ضدعفونی بازدید کردند.

 

کارخانه تولید آب‌معدنی برف‌دانه، با همت خیرین، شهرداری مشهد، دانشگاه علوم پزشکی، مجموعه زیست‌بوم نوآوری خیام و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بخشی از خط تولید خود را به تهیه و بسته‌بندی محلول‌های ضدعفونی اختصاص داده که این محلول‌ها به شکل رایگان در مناطق کم‌برخوردار شهر مشهد توزیع می‌شوند.

 

حیدری در حاشیه این بازدید با بیان اینکه ویروس کرونا در مقابل آسیب و تهدید جدی که برای جامعه ایجاد کرده، موجب انسجام، همدلی و همراهی عمومی شده و فضاهای مشارکتی ارزشمندی خلق نموده است، اظهارکرد: چنین نمونه‌های ایثارگری را پیشتر هم از سوی ملت غیور کشورمان در بازه های زمانی مختلف همچون دوران هشت سال دفاع مقدس و دیگر شرایط بحرانی شاهد بوده‌ایم.

 

وی افزود: تجلی دیگری از این حضور خالصانه در میدان خدمت به هموطنان را امروز هم شاهد بودیم؛ اقدام ارزشمندی که توسط بخش خصوصی و با همکاری خیرین و بخش‌های مختلف شکل گرفته است.

 

رئیس شورای شهر مشهدمقدس در ادامه تصریح کرد: پای کار بودن افرادی با مدارک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس برای انجام کارهایی ساده چون چسباندن لیبل و مرتب کردن بطری‌ها و ...، اتفاقی بسیار ارزشمند و قابل تحسین است؛ لذا حضور در این جمع جهادی و عرض خداقوت به آنها کمترین کاری بود که از ما برمی‌آمد و انجام دادیم.

 

حیدری از توزیع 30 هزار لیتر مواد ضدعفونی تولیدشده در این کارگاه خبرداد و گفت: این مواد برای توزیع در اختیار دفاتر تسهیلگری محلات هدف بازآفرینی قرار خواهد گرفت؛ بخشی هم از طریق اپلیکیشن «شهرمن» در اختیار عموم شهروندان قرار می‌گیرد.

 

وی در پایان تاکید کرد: شورای شهر مشهد و مدیریت شهری برای تداوم فعالیت این خط تولید، در حد وسع و بضاعت خود حمایت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->