انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران در معرض طغیان سرخک، بر اثر گردش ویروس در کشورهای همسایه

  • کد خبر: ۲۲۳۰۳۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲
  • ۱
ایران در معرض طغیان سرخک، بر اثر گردش ویروس در کشورهای همسایه
رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص شیوع سرخک در ایران و کشورهای همسایه، توضیحاتی ارائه کرد. 

زهرا نهبندانی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص شیوع سرخک در ایران و کشورهای همسایه، اظهار کرد: در سال ۲۰۲۳ میلادی ۶۳۴ مورد تایید شده سرخک در کشور گزارش شده است که ناشی از ادامه چرخش‌های ویروس در کشورهای همسایه بوده است و از سال ۲۰۲۴ تا کنون تعداد زیادی همه گیری وسیع سرخک در افغانستان و پاکستان بروز پیدا کرده است. 

وی افزود: همچنین عراق نیز در ۵ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ شیوعی داشته که طی ۱۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است. در سال ۲۰۲۳ تعداد ۹ هزار و ۳۷۰ مورد و در ماه‌های ابتدایی ۲۰۲۴ بالغ بر ۵ هزار و ۵۰۰ مورد سرخک در عراق گزارش شده است. بنابراین گردش ویروس درکشورهای افغانستان، پاکستان و عراق کشور را در معرض تهدید طغیان سرخک قرار داده است. 

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در معرض طغیان سرخک هستیم و آمار سرخک در کشور بالاست. واکسیناسیون افرادی که مبتلا به سرخک می‌شوند و افرادی که واکسن آنان با تاخیر انجام می‌شود، را پیگیری می‌کنیم. همچنین به شناسایی موارد مشکوک می‌پردازیم و چنانچه فردی به‌طور قطع به سرخک مبتلا باشد تمام اقدامات مربوطه و واکسیناسیون انجام خواهد شد که منجر به قطع زنجیره شیوع سرخک شود.

نهبندانی در خصوص شیوع بیماری آبله مرغان گفت: آبله مرغان نیز بیماری تب دار بثوری است و درفصول بهار و پاییز شایع می‌شود، امسال نیز در بهار بسیار شایع شده است. بیماری‌های ویروسی خود محدود شونده هستند و بعد از تقریبا ۱۰ روز فروکش می‌کنند و ترجیح خانواده ابتلای آن در کودکی است که در بزرگسالی علائم شدیدتری دارد. ناگفته نماند که یکی دو روز قبل از ظاهر شدن بثورات و تاول‌ها و تا زمانی که به طور کامل از پوست پاک نشدند فرد، ناقل آبله مرغان از راه‌ تنفسی و تماس با تاول‌ها است. 

وی در نهایت تاکید کرد: بیماری‌های واگیردار بثوری تب‌دار تقریبا از یک الگوی مشابه پیروی می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
0
1
حالا هی افغانی راه بدین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->