سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

فصل دوم سریال «افعی تهران» ساخته می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۳۱۶۸
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
فصل دوم سریال «افعی تهران» ساخته می‌شود؟
جواد فرحانی، تهیه‌کننده سریال «افعی تهران»، گفت: قطعاً این سریال ظرفیت آن را دارد تا به فصل دوم برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد فرحانی تهیه‌کننده سریال «افعی تهران» در گفتگو با محمدحسین امیدی، مجری «استودیو هشت» در رادیو نمایش، درباره سریالش که این روز‌ها در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود، گفت: این اولین سریال پیمان معادی در ایران است؛ چون او در خارج از کشور در سریالی بازی کرده که متعلق به اچ‌بی‌او بود.

وی با اشاره به ساخت فصل‌های بعدی این سریال با توجه به استقبال مخاطب بیان کرد: در پلتفرم کارکردن شرایط خود را می‌طلبد. آقای معادی هم فقط در ایران کار نمی‌کند و شاید تنهابازیگر بین‌المللی سینمای ایران است که هم‌زمان که در کشور فعالیت می‌کند، تعهداتی هم در خارج از ایران دارد.

فرحانی اضافه کرد: باید شرایط را سنجید. قطعاً سریال «افعی تهران» این ظرفیت را دارد تا به فصل دوم برسد، اما باید دید در شرایط کنونی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. به هر حال، سریال‌سازی در ایران بسیار سخت شده و ساخت فصل‌های بعدی کار‌ها باید همراه با کیفیت باشد که خاطره خوبی که از فصل اول کار به وجود آمده است، باقی بماند. در واقع جاودانه‌ماندن اثر مهم‌تر است.

این تهیه‌کننده تصریح کرد: نوعی مهندسی در این سریال وجود دارد که بتواند در هر قسمت اوج و فرودی داشته باشد و مخاطب را جذب کند؛ مثلاً می‌توان گفت قسمت هشت یکی از بهترین قسمت‌های «افعی تهران» است.

وی درباره لزوم تنوع در فضای پلتفرم‌ها عنوان کرد: «افعی تهران» به نظرم جریان سریال‌سازی را عوض خواهد کرد. پلتفرم می‌تواند مثل یک سوپرمارکت بوده و باید تنوع داشته باشد؛ به نوعی یک سبد کالا باشد تا کسی که اشتراک خریداری می‌کند، بتواند پروژه‌های مختلف را ببیند.

وی که تهیه‌کنندگی سریال «غریبه» را هم برعهده دارد، در‌این‌باره گفت: من هم‌زمان سریالی هم در تلویزیون می‌سازم که «غریبه» نام دارد و یک عاشقانه پلیسی است که تاکنون در تلویزیون عاشقانه پلیسی ساخته نشده است.

فرحانی درباره تولید این سریال بیان کرد: کارگردانی این سریال برعهده سروش محمدزاده است که این روز‌ها با بقیه تیم در ترکیه در حال ادامه تصویربرداری سریال هستند. «غریبه» هم کار خیلی خوبی خواهد شد و تصمیم‌گیری برای زمان پخش و شبکه با سیمافیلم است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->