سفر به کربلا با قطار از امروز آغاز شد (۹ مهرماه) حرکت معنوی «سفیران امام‌رضا(ع)» | اعزام هیئات مذهبی مشهد به شهر مقدس قم + فیلم اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در مشهد برگزار شد استاندار خراسان رضوی: دفاع مقدس موجب شکل‌گیری فرهنگ ایثار، شهادت و خدمت بی‌منت شد طرح «آفتاب مهربانی» با تأکید تولیت آستان قدس رضوی کلید خورد سیاست امام رضا (ع)؛ الگویی برای شناخت دشمن و خنثی‌سازی توطئه‌ها جشنواره‌ها، محلی برای تنفس فرهنگی و هنری هستند آمادگی ۴۲۰۰ مسجد برای برگزاری مسابقات قرآن بسیج راه‌اندازی اردوگاه فرهنگی‌رزمی در مشهد در راستای کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی یک لغزش کوچک؛ روایت شیخ رجبعلی خیاط از نابودی برکات زیارت نحوه خواندن نماز امام حسن عسکری (ع) معرفی قدمگاه امام حسن عسکری (ع) در سطح ملی تجلی احترام و محبت امام عسکری(ع) به امام‌رضا(ع) در منابع تاریخی یک حکمت از سیره امام عسکری (ع) ولادت امام حسن عسکری (ع)؛ امیدی در دل تاریکی مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله در مشهد برگزار شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) نماینده سابق مقام معظم رهبری در سوریه: جامعه باید با شهدا زندگی کند + فیلم یادواره شهدا فرصتی برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب است مراسم اختتامیه یادواره شهدای گوهرشاد، حرم مطهر رضوی، مکه و منا برای نخستین‌بار در مشهد برگزار شد (۸ مهر ۱۴۰۴) یک شیشه مربای دل‌تنگی
سرخط خبرها

وعده صادق؛ عملیات تنبیهی ایران اسلامی

  • کد خبر: ۲۲۵۲۵۷
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
وعده صادق؛ عملیات تنبیهی ایران اسلامی
هنوز بسیار زود است که واکنش ایران دربرابر رژیم غاصب اسرائیل را فراموش کنیم. عملیات تنبیهی «وعده صادق» از ایران اسلامی قوی صادر شد و قدرت سلاح اهل ایمان را نشان داد.

با  عملیات «وعده صادق»، اسطوره شکست‌ناپذیری آمریکا و رژیم صهیونیستی درهم شکست و گردن‌کشی و زورگویی استکبار جهانی پایان یافت، دل همه مسلمانان و فلسطینیان مظلوم مقتدر و همه حق‌طلبان و آزادی‌خواهان جهان را شاد کرد و آمریکا و اروپا و رژیم اشغالگر قدس و فرعون‌های جهان را به غیظ و خشم آورد، بنابراین این عملیات، مصداق روشن عمل صالح قرآنی است. (توبه، آیه ۱۲۰).

عملیات وعده صادق ثابت کرد ایران اسلامی باید دربرابر دشمن خبیث در اوج قدرت نظامی دفاعی باشد تا همه کفار و ملحدان و بی‌دینان را از تصور و اراده حمله و تجاوز به ایران اسلامی، ام‌القرای جهان اسلام، بازدارد (انفال، آیه ۶۰). ساختن و داشتن سلاح‌های مدرن و پیشرفته برای دفاع از دین و مؤمنان و مظلومان جهان، ضرورت دارد. پیامبر خدا (ص) قدرت نظامی مسلمانان را ستوده‌اند و همه خیر و نیکی را در داشتن سلاح در دست انسان مؤمن دانسته‌اند. 

عمربن‌ابان از امام‌صادق (ع) نقل کرده است که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «الخیر کله فی السیف و تحت ظل السیف و لایقیم الناس الا السیف و السیوف مقالید الجنه و النار: تمام خیر و همه خوبی در شمشیر و زیر سایه شمشیر است و مردم جز به‌وسیله شمشیر، راست و استوار و پایدار نشوند و شمشیر‌ها کلید‌های بهشت و جهنم‌اند». (الکافی شیخ‌کلینی، ج ۵، ص ۲ * امالی شیخ‌صدوق، ص ۵۷۸ * تهذیب‌الاحکام شیخ‌طوسی، ج ۶، ص ۱۲۲ * ثواب‌الاعمال و عقاب‌الاعمال، ص ۱۹۰ * روضه‌الواعظین و بصیره‌المتعظین، ج‌۲، ص ۳۶۲ * بحارالانوار، ج‌۱۰۰، ص ۹).. این حدیث، صحیح و دارای سند معتبر است. باید مفهوم و پیام آن را آموخت و از آن بهره برد. 

«سیف» در این حدیث، نماد سلاح‌های پیشرفته و کارآمد در هر عصر و دوره تاریخی است. سیف، کنایه از قدرت نظامی بی‌نظیر است. «خیر»، ضد شر و به‌معنای خوبی و نیکی و برکت و نعمت و صلاح و صواب و سعادت و دلپسند و مرغوب است. خیر در این حدیث به‌صورت اسم، استفاده شده است و اسم‌تفضیل نیست. بی‌شک اسلام دین خشونت و سلاح و شمشیرکشی نیست و به‌کارگیری سلاح را تنها برای تنبیه متجاوزان و مهار ظالمان و قاتلان و زورگویان و برقراری صلح و آرامش و به‌پاداشتن حق و اجرای عدالت، لازم می‌داند.

منظور از «الناس» در این حدیث، مستکبران، کافران، مشرکان، منافقان، مفسدان و جنایت‌کاران‌اند که عامل هرج‌ومرج و کشتار بی‌گناهان و زنان و کودکان و مهاجم به بیمارستان‌ها و خانه‌های مردم‌اند. آری، دولت تجاوزگر و ظالم آمریکا و رژیم اشغالگر قدس که به‌هیچ چیزی پایبند نیستند و براساس هوای نفس و به فرمان شیطان هرکاری را انجام می‌دهند، جز زبان زور و قدرت و شمشیر نمی‌فهمند. 

آنان را تنها شمشیر از قتل و غارت و ظلم بازمی‌دارد. این حدیث در مقام بیان فضیلت جهاد مقدس در راه خدا و مجاهدان و رزمندگان میدان نبرد حق علیه باطل است. در عملیات «وعده صادق»، سلاح‌های ایران اسلامی کمر استکبار و صهیونیسم را شکست و معادلات جهان و منطقه را به‌هم ریخت و نقطه عطف در تاریخ نبرد مسلمانان با صهیونیسم است. عملیات پهپادی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نبرد مستقیم ایران و رژیم اشغالگر قدس بود. در این حدیث نبوی، شمشیر‌ها کلید‌های بهشت و جهنم شناخته شده‌اند. 

شمشیر وسیله‌ای است که در هر دو راه خیر و شر کاربرد دارد. اگر سلاح در دست مؤمنان باشد که خود را موظف و مکلف به رعایت اخلاق و احکام شرعی می‌دانند و آن را در راه خدا و در مسیر برپایی حق و اجرای عدالت به‌کار می‌برند، آن‌گاه کلید بهشت خواهد بود. اگر سلاح در دست کافران و تبهکاران و مستکبران و قلدر‌های بی‌دین باشد که در راه شیطان و باطل و ظلم و فساد به‌کار برده شود، کلید جهنم است و موجب هلاکت و نابودی آنان می‌شود.

 سلاح در دستان صهیونیست‌های جنایتکار و درنده و خبیث که با آن فلسطینی‌ها را در غزه قتل‌عام می‌کنند، عامل سقوط صهیونیست‌ها در جهنم است. رژیم اشغالگر قدس، غده‌ای سرطانی است که باید با شمشیر نابود شود. عملیات سرنوشت‌ساز وعده صادق، زلزله‌ای بزرگ در ارکان رژیم جعلی اسرائیل انداخت و نابودی صهیونیسم را نزدیک کرد. این عملیات، حقیقت ارزش صهیونیسم‌ستیزی در انقلاب اسلامی ایران را نشان داد و تبلیغات دشمن و رسانه‌های عبری عربی و وهابی‌ها علیه پیروان اهل‌بیت (ع) را خنثی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->