عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

زارع‌پور: آمار تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور رسید

  • کد خبر: ۲۲۶۶۹۶
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
زارع‌پور: آمار تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور رسید
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شهر قم و ۶ شهر استان قم تحت پوشش کامل فیبر نوری قرار می‌گیرند، گفت: با اضافه شدن قم، آمار تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: در حوزه ارتباطات ثابت پروژه فیبر نوری را دنبال می‌کنیم، انشاالله فردا شاهد افتتاح پروژه فیبر نوری کسب و کار‌های استان قم خواهیم بود، شهر قم و ۶ شهر استان قم تحت پوشش کامل فیبر نوری قرار می‌گیرد. در سفر رئیس جمهور به قم آمار خانوار‌های تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور می‌رسد و برنامه ما این است که امسال ۱۴ میلیون خانوار تحت پوشش قرار دهیم یعنی حداقل ۷۰ درصد کشور را تحت پوشش قرار دهیم و سال آینده کل شهر‌های کشور را تمام کنیم.

وی درباره ارتباطات موبایل گفت: در بحث ارتباطات موبایل، توسعه ارتباطات نسل پنجم را در دستور کار قرار دادیم و هفته آینده برنامه‌ای را خواهیم داشت که تعداد سایت‌های نسل پنجم کشور به بیش از هزار و ۵۰۰ سایت خواهد رسید و هدف‌گذاری ما این است که امسال به بیش از ۵ هزار برسد یعنی ۱۰ درصد کشور تحت پوشش نسل پنجم قرار بگیرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در لایه‌های دیگر شبکه یعنی شبکه داخل استان‌ها اقدامات خوبی انجام می‌شود در شبکه مادر مخابراتی کشور که شرکت ارتباطات زیرساخت است شاهد توسعه شتابان و رشد جهشی هستیم.

ظرفیت شبکه مادر ارتباطاتی کشور ۹۰ درصد افزایش یافته است

زارع‌پور خاطرنشان کرد: از آنجایی که همه ارتباطات کشور در همه شهر‌ها و روستا در نهایت روی شبکه مادر ارتباطاتی کشور قرار می‌گیرد که ما به آن شبکه هسته می‌گوییم ظرفیت این شبکه در ابتدای دولت ۳۱.۵ ترابیت بر ثانیه بوده که الان به بیش از ۶۰ ترابیت رسیده و بیش از ۹۰ درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: نکته قابل توجه آن این است که نزدیک به ۲۰ ترابیت بر ثانیه یعنی حدود ۸۰-۹۰ درصد افزایش ظرفیت با تجهیزات صددرصد ایرانی انجام شده است یعنی برای اولین بار این تجهیزات در جمهوری اسلامی تولید شده و قطعا ۵-۶ کشور بیشتر تولیدکننده این تجهیزات در دنیا نیستند و ما اکنون جزو این ۵-۶ کشور شده‌ایم و این تجهیزات انتقال نوری پرسرعت توسط دانشمندان جوان خودمان و شرکت‌های دانش بنیان تولید شد و اکنون استفاده می‌شود و دنبال بازاریابی این تجهیزات در کشور‌های دیگر هستیم.

ظرفیت شبکه آی پی کشور تقریبا دو برابر شده است

زارع پور تصریح کرد: ظرفیت شبکه آی پی کشور هم تقریبا دو برابر شده و از ۲۸ ترابیت بر ثانیه به حدود ۵۵ ترابیت بر ثانیه رسیده و بیش از ۹۵ درصد رشد داشته است و ظرفیت اینترنت مورد نیاز کشور و پهنای باند مورد نیاز کشور نزدیک دو برابر شده است همه اینها نشان می‌دهد که وزارت ارتباطات عزم خود را جزم کرده که شبکه ارتباطی کشور را که اکنون زندگی مردم به آن گره خورده و هر روز وابستگی جنبه‌های مختلف زندگی به این موضوع بیشتر می‌شود را پرشتاب توسعه بدهد و زیرساختی پرسرعت و باکیفیت برای مردم فراهم کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->