چرا دورسون از پرسپولیس جدا شد؟ اورونوف چه‌زمانی به پرسپولیس اضافه می‌شود؟ پشت پرده انصراف پرسپولیس از جذب یک بازیکن وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک
سرخط خبرها

فردی که نامه AFC را لو داد باید تنبیه شود

  • کد خبر: ۲۲۷۰۱
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
فردی که نامه AFC را لو داد باید تنبیه شود
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: هر کسی که پس از انتخاب نبی به AFC نامه زده و مسائل غیرواقع را گفته، کار خیلی زشت و بدی انجام داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود اسلامیان در خصوص مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا در ورزش کشورمان به وجود آورده، اظهار داشت: ویروس کرونا یک اپیدمی جهانی است و نمی‌توان به آن به عنوان یک اتفاق ساده نگاه کرد. شاید کمتر در تاریخ چنین اتفاقی رخ داده باشد. به جز قرنطینه نمی‌توان کار دیگری انجام داد. به هر حال خروج از قرنطینه برای برخی افراد مثل یک سَم است. حتی این ترافیک امروز (شنبه) عواقب بدی خواهد داشت. به نظر من، دولت باید حامی مردم باشد به خصوص کسانی که اداره زندگی‌شان در این شرایط دشوار شده است.

اسلامیان در پاسخ به این سوال که تکلیف برگزاری مسابقات لیگ برتر چه می‌شود، عنوان کرد: در شرایط کنونی اولویت اصلی ما حفظ جان انسان‌ها است؛ زیرا این موضوع یک مسئله منطقی به حساب می‌آید. هر چند تا زمانی که مشغول مبارزه با کرونا هستیم، بازی‌های لیگ برتر ادامه پیدا نمی‌کند. ورزش جدا از سایر موارد نیست و باید همدل و متحد با یکدیگر در جهت شکست دادن این ویروس گام برداریم تا هرچه زودتر شرایط بهتر از قبل شود. در این صورت می‌توان با یک برنامه‌ریزی دقیق لیگ را ادامه داد.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص انتخاب مهدی محمدنبی به عنوان دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: هر کسی که پس از انتخاب نبی به AFC نامه زده و مسائل غیرواقع را گفته، کار خیلی زشت و بدی انجام داده است. AFC نامه‌های زیادی در طول سال برای فدراسیون‌های عضو ارسال می‌کند، اما اینکه متاسفانه برخی آن را به بیرون درز می‌دهند به دور از اخلاق است. انتشار چنین مواردی قطعا فوتبال را با بحران مواجه می‌کند.

وی اضافه کرد: هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داده و صورتجلسه را هم امضا کرده‌اند. همه اعضا زنده هستند و گواهی می‌دهند که چنین تصمیم گرفته‌اند. کسی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا اطلاعات دیگری داده و نامه‌ها را لو داده، باید شرمنده، معرفی و تنبیه شود. همچنین دستگاه‌های نظارتی باید به این اتفاق ورود کنند. انتشار این نامه باعث می‌شود که افراد زیادی آن را ببینند و این گونه نیست که انتشار آن تنها یک بُعد داشته باشد. این موضوع باید بررسی شود و نتایج آن هم به مردم و فوتبال دوستان اطلاع‌رسانی شود.
اسلامیان در پاسخ به این سوال که آیا انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: با این اوضاع و احوال فوتبالی و البته شیوع کرونا، برگزاری انتخابات بسیار سخت است و چیزی نمی‌توان گفت، اما هر چه زودتر باید اصلاحات مدنظر انجام شود تا پس از آن انتخابات را برگزار کنیم.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->