اسطوره لیورپول: صلاح باید از ترکیب کنار گذاشته شود طارمی در لیست بازی با بارسلونا آخرین وضعیت سلامتی صابر کاظمی (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد!
سرخط خبرها

فردی که نامه AFC را لو داد باید تنبیه شود

  • کد خبر: ۲۲۷۰۱
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
فردی که نامه AFC را لو داد باید تنبیه شود
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: هر کسی که پس از انتخاب نبی به AFC نامه زده و مسائل غیرواقع را گفته، کار خیلی زشت و بدی انجام داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود اسلامیان در خصوص مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا در ورزش کشورمان به وجود آورده، اظهار داشت: ویروس کرونا یک اپیدمی جهانی است و نمی‌توان به آن به عنوان یک اتفاق ساده نگاه کرد. شاید کمتر در تاریخ چنین اتفاقی رخ داده باشد. به جز قرنطینه نمی‌توان کار دیگری انجام داد. به هر حال خروج از قرنطینه برای برخی افراد مثل یک سَم است. حتی این ترافیک امروز (شنبه) عواقب بدی خواهد داشت. به نظر من، دولت باید حامی مردم باشد به خصوص کسانی که اداره زندگی‌شان در این شرایط دشوار شده است.

اسلامیان در پاسخ به این سوال که تکلیف برگزاری مسابقات لیگ برتر چه می‌شود، عنوان کرد: در شرایط کنونی اولویت اصلی ما حفظ جان انسان‌ها است؛ زیرا این موضوع یک مسئله منطقی به حساب می‌آید. هر چند تا زمانی که مشغول مبارزه با کرونا هستیم، بازی‌های لیگ برتر ادامه پیدا نمی‌کند. ورزش جدا از سایر موارد نیست و باید همدل و متحد با یکدیگر در جهت شکست دادن این ویروس گام برداریم تا هرچه زودتر شرایط بهتر از قبل شود. در این صورت می‌توان با یک برنامه‌ریزی دقیق لیگ را ادامه داد.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص انتخاب مهدی محمدنبی به عنوان دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: هر کسی که پس از انتخاب نبی به AFC نامه زده و مسائل غیرواقع را گفته، کار خیلی زشت و بدی انجام داده است. AFC نامه‌های زیادی در طول سال برای فدراسیون‌های عضو ارسال می‌کند، اما اینکه متاسفانه برخی آن را به بیرون درز می‌دهند به دور از اخلاق است. انتشار چنین مواردی قطعا فوتبال را با بحران مواجه می‌کند.

وی اضافه کرد: هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داده و صورتجلسه را هم امضا کرده‌اند. همه اعضا زنده هستند و گواهی می‌دهند که چنین تصمیم گرفته‌اند. کسی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا اطلاعات دیگری داده و نامه‌ها را لو داده، باید شرمنده، معرفی و تنبیه شود. همچنین دستگاه‌های نظارتی باید به این اتفاق ورود کنند. انتشار این نامه باعث می‌شود که افراد زیادی آن را ببینند و این گونه نیست که انتشار آن تنها یک بُعد داشته باشد. این موضوع باید بررسی شود و نتایج آن هم به مردم و فوتبال دوستان اطلاع‌رسانی شود.
اسلامیان در پاسخ به این سوال که آیا انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: با این اوضاع و احوال فوتبالی و البته شیوع کرونا، برگزاری انتخابات بسیار سخت است و چیزی نمی‌توان گفت، اما هر چه زودتر باید اصلاحات مدنظر انجام شود تا پس از آن انتخابات را برگزار کنیم.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->