آمریکا پس از ناکامی نظامی به دنبال فشار بر مردم ایران است

  • کد خبر: ۴۴۸۶۷۲
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴
آمریکا پس از ناکامی نظامی به دنبال فشار بر مردم ایران است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و رئیس ستاد مرکزی مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان گفت: آمریکا پس از ناکامی در عرصه نظامی، به دنبال فشار بر مردم و پشیمان کردن آنها از ایستادگی، استقلال و سربلندی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی امروز سه‌شنبه هفتم مهرماه در نخستین نشست ستاد مرکزی مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، اظهار کرد: ۱۳ آبان یکی از نماد‌های مأیوس کردن دشمن، قوی کردن دل مؤمنان و نشان دادن استواری، انسجام، تاب‌آوری و قوت درونی ملت ایران است. مردم ایران نشان داده‌اند که در همه صحنه‌ها ایستاده‌اند.

وی با اشاره به مواضع آمریکا افزود: آمریکایی‌ها صراحت دارند که جنگ به پایان نرسیده است و این خبیث فاسد، جزیره اپستین، به عنوان حاکم جریان نظام سلطه در جهان، بار‌ها ملت ایران و تمدن ایران را تهدید کرده است.

رئیس ستاد مرکزی مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان ادامه داد: البته آمریکا توسط این ملت تحقیر شده و تردیدی در پیروزی این ملت نیست، اما شرط این جنگ، ایستادگی و تاب‌آوری است.

رستمی با بیان اینکه آمریکا پس از ناکامی در عرصه نظامی به دنبال اعمال فشار بر مردم است، گفت: برنامه آمریکا به ستوه آوردن و تسلیم کردن این ملت است. زمانی که در عرصه نظامی موفق نشد، به دنبال فشار آوردن به مردم برای پشیمان کردن آنها از ایستادگی، استقلال و سربلندی است.

وی تأکید کرد: بر همین اساس، مجموعه سازمان‌ها، نهاد‌ها و دستگاه‌ها باید بتوانند زمینه‌ساز تجلی این اراده و همت مردم باشند.

رئیس ستاد مرکزی مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان همچنین گفت: ملت به‌پاخاسته بیش از ۲۱۰ شب در میدان حضور دارند و ما نیز باید بتوانیم این ایستادگی را که خدا در حق این ملت قرار داده، تبیین کنیم و برای این حضور تسهیل‌گری داشته باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.