نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟ وعده معاون وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۸۸۰ کلاس درس در کشور فروش نیمی از بلیت پروازهای داخلی از طریق دفاتر فروش آنلاین | مسافران دفاتر مجاز را انتخاب کنند تاثیر آلودگی هوا در تشدید علائم آلرژی و آسم ۲.۸ میلیون نفر در ایران دچار اعتیاد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید، پدیده غالب جوی در استان نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود هشدار نسبت به حمل نادرست دارو در سفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: امسال در مدارس کمبود نیرو نداریم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان

  • کد خبر: ۲۲۷۴۶۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان
مدیر محصول شاد گفت: دانش‌آموزان دو روز قبل از امتحانات، محتوای لازم برای تمامی پایه‌ها و تمام رشته‌ها در امتحانات نهایی را می‌توانند به صورت صددرصد رایگان در شاد ببینند.

به گزارش شهرآرانیوز، خشایار فهیم  با بیان اینکه شبکه شاد برای امتحانات خردادماه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است گفت: با توجه به اینکه امسال آزمون‌های نهایی متوسطه دوم تاثیر مستقیم در کنکور سراسری دارند و دانش‌آموزان سوالات و استرس خاصی در این باره دارند، برنامه ویژه‌ای برای کمک به این دسته از دانش‌آموزان در سراسر کشور در قالب جمع بندی پایانی و مرور مطالب در زمان کوتاهی که حداقل از سطح کنونی بالاتر بروند، تهیه شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه در بازه امتحانات از ۲۸ اردیبهشت آغاز و تا ۲۹ خرداد ادامه دارد افزود: متناسب با برنامه امتحانی اعلام شده توسط آموزش‌وپرورش با اولویت امتحانات نهایی در پایه ششم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم رشته‌های مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده که اصلی‌ترین آن پخش زنده محتوای مرور و جمع بندی پایانی برای بچه‌ها به صورت رایگان و بدون بسته اینترنت در کانال‌های شاد، برگزار می‌شود.

مدیر محصول شاد با بیان اینکه دانش‌آموزان می‌توانند هر روز از ساعت ۱۷ تا ۱۹، دو روز قبل از امتحانات، محتوای لازم برای تمامی پایه‌ها و تمام رشته‌ها و درس‌ها و امتحانات نهایی برگزار می‌شود را به صورت صددرصد رایگان ببینند ادامه داد: دانش آموزان می‌توانند از محتوای جمع بندی شرکت‌ها و موسسات آموزشی مختلف، آموزش و پرورش و مدرسان برتر و محتوای خوب درسی که برای مخاطبان با هدف عدالت آموزشی و به صورت دسترسی برابر برای همه به اشتراک گذاشته می‌شود، بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در این ایام بیش از ۲۰۰ مورد پخش زنده، مرور و جمع بندی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده که ممکن است در آینده بیشتر هم شود اظهار کرد: به صورت کلی از سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار محتوای آموزشی متنوع از سوی موسسات مختلف و آموزش و پرورش تولید محتوا و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته که به صورت VOD آموزشی در قسمت فیلم آموزشی شاد در دسترس قرار دارد و متقاضیان می‌توانند با استفاده از فیلتر‌های این بخش، محتوای مورد نیاز درس مدنظر خود را انتخاب و در طول ساعت شبانه روز استفاده کنند.

فهیم با بیان اینکه سعی کردیم یک ماه ویژه را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم گفت: این ویژه برنامه یک ماهه تدارک دیده شده است و بعد از پایان امتحانات طبق زمان‌بندی اعلام شده توسط آموزش و پرورش، محتوای کانال به سمت برنامه‌های تابستانی، اوقات فراغت، مهارت آموزی، سرگرمی و ... می‌رود. طبیعتا این اتفاق برای دانش‌آموزان پایه‌های دبستان بدلیل آنکه امتحانات آنها زودتر به پایان می‌رسد، زودتر رخ می‌دهد.

مدیر محصول شاد با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌ها، ارائه مشاوره تحصیلی است که ویژه برنامه‌ای نیز بدین‌منظور تدارک دیده شده است عنوان کرد: در این برنامه درخصوص نحوه مواجهه با آزمون‌های نهایی توضیحاتی ارائه می‌شود؛ این ویژه برنامه دوم خرداد با حضور مشاوران برجسته کشور که در حوزه مشاور تحصیلی فعالیت دارند برگزار می‌شود. در این برنامه پخش زنده سعی می‌شود بچه‌ها با بحث نحوه مواجهه با استرس، نحوه مطالعه در روز‌های پایانی، قبل از امتحان چکار کنیم، بعد از امتحان چکار کنیم، روز امتحان چکار کنیم، اگر سوالی را بلد نبودم چه کنیم، نحوه شرکت در کلاس‌های جمع بندی و رویداد‌های جمع بندی شاد به چه صورت می‌تواند باشد؟ آشنا شوند.

فهیم با بیان اینکه شرکت‌های آموزشی و موسسات مختلفی که با شاد در طول سال همکاری دارند، در کنار آموزش و پرورش در این برنامه مشارکت می‌کنند گفت: سعی شده از ظرفیت تمامی موسساتی که برای ارتقای آموزش تلاشی داشته‌اند، استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->