جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم
سرخط خبرها

دبیر پنجمین کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع): کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) به‌دنبال رازگشایی از حقیقت‌های جهان معاصر نسبت به ظلم است

  • کد خبر: ۲۲۷۶۳۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
دبیر پنجمین کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع): کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) به‌دنبال رازگشایی از حقیقت‌های جهان معاصر نسبت به ظلم است
دبیر پنجمین کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) گفت: کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) به‌دنبال معرفت‌گشایی و رازگشایی از حقیقت‌های جهان معاصر نسبت به ظلم است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی در ابتدای این همایش با اشاره به جزئیاتی از اهداف برگزاری این کنگره اظهار کرد: به طور کلی، ادوار چهارگانه کنگره در بازه زمانی سال‌های ۱۳۶۲ تا ۱۳۷۲ برگزار شد، اما بنا به تدبیر تولیت وقت درخصوص ضرورت عمق‌بخشی و گسترش ملموس مطالعات درباره اندیشه تمدنی امام رضا (ع)، برگزاری کنگره پنجم به اندازه ۳۱ سال به تعویق افتاد.

وی افزود: در طول این سال‌ها، بیش از ۵۰ پیش‌نشست برای کنگره پنجم برگزار شد. ۱۷ پیش‌نشست در کشور‌های آمریکای لاتین، اروپایی و آفریقایی و ۳۳ پیش‌نشست در سطح ملی، همه گویای توجه ویژه برگزارکنندگان به مطالعه شایسته کلام و سیره علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) است که ابعاد تأثیرگذاری آن بر زندگی بشر باید با موثرترین سنجه‌های مطالعاتی مورد بررسی قرار بگیرد.

دبیر کنگره جهانی امام‌رضا(ع) خاطرنشان کرد: این کنگره به دنبال معرفت‌گشایی و رازگشایی از حقیقت‌های جهان معاصر نسبت به موضوع ظلم است و اهمیت برگزاری آن در شرایط کنونی، به دلیل حقیقتی است که امروزه شاهد آن هستیم. امروزه امید به تحقق عدالت در میان جهانیان در ضعیف‌ترین جایگاه خود قرار دارد و شاهد گسترش روزافزون مظالمی هستیم که در تاریخ بشر بی‌سابقه بوده است.

وی ادامه داد: منطبق بر سیره عملی امام هشتم(ع)، پایبندی به قوانین طبیعی مهم‌ترین ضرورت شکل‌گیری عدالت همگانی است؛ همان‌طور که گفته شده اگر بر خود خوب برانیم، دیگران خوب خواهند دید و اگر با خود بد بسازیم، دیگران بد خواهند دید.

انتشار محتوای نشست مشترک اعضای کنگره پنجم با رهبر معظم انقلاب برای نخستین بار و قرائت پیام مراجع تقلید، آیات عظام مکارم‌شیرازی، جعفر سبحانی و عبدالله جوادی‌آملی از محور‌های برگزاری این کنگره بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->