زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد

  • کد خبر: ۲۲۸۵۳۷
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰
از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد
فرماندار شهرستان سرخس گفت: از مجموع ۸۱ روستای دارای سکنه شهرستان سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد و به صورت هوایی با ارسال مایحتاج ضروری مردم آنجا را مورد پشتیبانی قرار می‌دهیم تا مشکل مرتفع شود. 

به گزارش شهرآرانیوز، حسن نوری زاده جمعه ۲۸ اردیبهشت با اشاره به آخرین وضعیت شهرستان سرخس و اقدامات اجرا شده پیرامون مدیریت بارندگی‌ها اظهار کرد: در شهرستان سرخس یکی از مباحث اصلی ما الحاق آب کشف رود و مشهد است که وارد سرخس و روستای شوریجه می‌شود. 

فرماندار شهرستان سرخس افزود: در بستر سیل اصلی شهرستان خوشبختانه فوتی نداشته‌ایم اما امروز جریان سیل تعدادی از احشام یک دامدار را با خود برد و هم‌اکنون با حضور در صحنه مشغول بررسی موضوع هستیم. 

وی با بیان اینکه شهرستان سرخس را به ۴ قسمت برای مدیریت بحران تقسیم کرده‌ایم، عنوان کرد: ستاد مرکزی مدیریت بحران شهرستان فعال است، در بخش مرزداران و قسمتی از روستاها بخشدار شهرستان را مستقر کرد‌ه‌ایم، معاون سیاسی فرمانداری را به دلیل شناخت آن منطقه در یک قسمت و معاون عمرانی فرمانداری را در بخش مرکزی شهرستان سرخس استقرار داده‌ایم. بر این اساس؛ گروه‌های مردمی، بسیج، مرزبانی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم برای مدیریت در صحنه حضور دارند. 

نوری زاد‌ه با اشاره به اینکه بیشترین حجم بارش‌های شهرستان سرخس در ۴۸ ساعت آینده خواهد بود، تصریح کرد: با تدابیر صورت گرفته برای عدم تخلیه روستای سنگر شهرستان که دارای ۵۰۰ خانوار است، انحرافی در مسیر اختلافی آب تجن ایجاد کردیم. 

فرماندار سرخس با بیان اینکه مسیر جاده روستای معدن این شهرستان بازگشایی شده است، ادامه داد: روستای شوریجه سفلی با توجه به مسیر عبور سیل از مشهد و ادامه آن در تجن مورد محاصره سیلاب قرار گرفته است و ضلع شمالی این روستا هم کوه‌های مرتفع قرار دارد. بر این اساس با پیگیری‌های استاندار خراسان رضوی و تماس با مجموعه هلال احمر مقرر شد با بالگرد، مواد غذایی، دارویی، شیرخشک و مایحتاج ضروری مردم را تحویل آ‌نها دهیم. 

وی تاکید کرد: از مجموع ۸۱ روستای دارای سکنه شهرستان سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد و به صورت هوایی با ارسال مایحتاج ضروری مردم آنجا را مورد پشتیبانی قرار خواهیم داد تا مشکل مرتفع شود. 

نوری زاده خطاب به مردم شهرستان سرخس توصیه کرد: ضمن قدردانی از همه مردم شهرستان سرخس به همه دهیاران، شوراها و معتمدین اعلام کرده‌ایم؛ با توجه به اینکه امشب بالاترین حجم بارندگی را از ساعات میانی شب خواهیم داشت و مطابق برآوردها ۳۰ میلی متر حجم آن خواهد بود، از مردم درخواست داریم از مسیر رودخانه‌های فصلی فاصله بگیرند و از مسیر اصلی سرخس و مشهد تردد نکنند تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم.

منبع: استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->