محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

استقبال استقلال و پرسپولیس از سقف بودجه باشگاه ها

  • کد خبر: ۲۲۸۵۶۷
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۵
  • ۱
استقبال استقلال و پرسپولیس از سقف بودجه باشگاه ها
مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از عدم افزایش سقف بودجه باشگاه ها استقبال می کنند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های اخیر صحبت‌های زیادی در مورد افزایش چشمگیر سقف بودجه باشگاه‌های لیگ برتری از ۳۰۰ میلیارد به ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد به گوش رسید، اما به یکباره یکی از خبرگزاری‌ها این اخبار را تکذیب کرده و مدعی شد که سقف بودجه در تابستان پیش رو نهایتا ۲۵ میلیارد افزایش پیدا کند.

 در این مورد با خبر شدیم مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از این مسئله حسابی استقبال کرده اند از این جهت که به همین بهانه نمی‌خواهند قرارداد اعضای تیم شان را چندان افزایش دهند. این در حالی است که برخی از بازیکنان پرسپولیس خواهان افزایش قرارداد خود از ۱۷ میلیارد به ۲۵ تا ۲۷ میلیارد شده اند.

 گویا دو باشگاه سرخابی بیشتر به دنبال این هستند تا سهمیه بازیکنان بزرگسالشان را افزایش دهند و سخت موافق عدم افزایش چشمگیر سقف قرارداد اعضای تیمشان هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
0
0
خودتون دست انداختین میخوای بگی تو خبر نداری یعنی از 17به 25واقعا که لنگی هستی گذاشتم خودت بخونی میدانم نمیگذاری
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->