پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

انگیزه ۲ معتاد برای قتل هولناک مرد ۶۰ ساله در مشهد چه بود؟ + عکس

  • کد خبر: ۲۲۸۶۷۳
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
انگیزه ۲ معتاد برای قتل هولناک مرد ۶۰ ساله در مشهد چه بود؟ + عکس
با دستگیری دو سارق جوان، راز قتل مرد ۶۰ ساله و دست‎نوشته‌های خون ‎آلود او فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پانزدهم مهر سال گذشته، دوستان نگهبان یک باغ در روستای ریحان، برای دور هم نشینی دوستانه وارد خانه باغ شدند، اما ناگهان صحنه هولناکی مقابل دیدگانشان قرارگرفت. «محمد-ج» درحالی خون آلود روی زمین افتاده بود که دست‎نوشته‌های آغشته به خون نیز در کنارش قرار داشت. دوستان مرد میان‎سال بلافاصله او را به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال دادند؛ اما تلاش پزشکان برای نجات وی به نتیجه نرسید و او بر اثر عوارض ناشی از اصابت اجسام سخت و برنده جان خود را از دست داد.

انگیزه ۲ معتاد برای قتل هولناک مرد ۶۰ ساله در مشهد چه بود؟ + عکس

این گونه بود که نیرو‌های انتظامی ماجرای مرگ مرموز مرد نگهبان را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور قاضی «محمود عارفی راد» در مرکز درمانی تحقیقات گسترده قضایی در حالی آغاز شد که گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی نیز در کنار مقام قضایی قرارگرفتند و عملیات پلیسی را با راهنمایی‌ها و دستورات قاضی ویژه قتل عمد آغاز کردند. طولی نکشید که دامنه تحقیقات به بولوار توس رسید و کارآگاهان با بررسی صحنه جرم در اتاق نگهبانی به سرنخ‌هایی از یک جنایت مرموز رسیدند، اما دست‌نوشته‌های خون آلود مرد ۶۰ ساله حکایت از آن داشت که کسی در مرگ او مقصر نیست! با وجود این قاضی «عارفی راد» دستور داد تا همه افرادی که در فاصله زمانی ۲۴ ساعت گذشته وارد اتاق نگهبانی شده اند به طور نامحسوس زیر ذره‌بین بررسی‌های تحقیقی قرارگیرند.

این در حالی بود که مشخص شد گوشی تلفن مرد ۶۰ ساله (مقتول) هم به سرقت رفته است و احتمال ورود سارقان به اتاق نگهبانی هم به عنوان فرضیه‌ای قوی روی میز تحقیق قرارگرفت. مدتی بعد با بررسی‌های ابعاد مختلف این جنایت، سرنخ‌هایی از دو جوان ۱۸ و ۲۵ ساله به دست آمد که با «محمد-ج» در فضای مجازی آشنا شده و با وی در ارتباط بودند. بررسی‌ها نشان داد یکی از این متهمان در شهرستان و به منظور یافتن شغل به مشهد آمده و در یک کارواش مشغول کار شده است، اما دیگر در آن مکان حضور ندارد. در حالی که تحقیقات برای ریشه یابی این فرضیه جنایی ادامه داشت، ماموران انتظامی خراسان جنوبی، دو جوان پرایدسوار را به اتهام سرقت خودرو دستگیر کردند، اما وقتی مشخص شد که «امید» جوان ۲۵ ساله خودرو را سرقت کرده است «فرزاد» (همدست وی) آزاد شد و به شهرستان شیروان رفت، اما او نیز در شیروان به جرم سرقت از منزل دستگیر و روانه زندان شد.

مدتی بعد کارآگاهان دایره قتل عمد پلیس آگاهی که با نظارت مستقیم و دستورات ویژه قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به ردزنی‌های متهمان ادامه می‌دادند، در جریان دستگیری آنان قرارگرفتند و هر دو متهم را با هماهنگی قضایی به مشهد انتقال دادند. دو جوان مذکور بعد از مدتی لب به اعتراف گشودند و در اعترافاتی تکان دهنده به قاضی ویژه قتل عمد گفتند:ما در فضای مجازی با نگهبان باغ آشنا شدیم و، چون جا و مکانی برای مصرف مواد و یا مشروبات الکلی نداشتیم به خانه باغ می‌رفتیم، اما وقتی متوجه شدیم که او تنهاست و به طور مجردی در آن جا زندگی می‌کند و از سوی دیگر هم به خاطر برخی رفتار‌های غیراخلاقی کینه او را به دل گرفته بودیم، به منظور سرقت وارد خانه باغ شدیم و پس از درگیری، هر دو نفر او را با چاقو زدیم و با سرقت گوشی ازآن جا فرار کردیم.

این در حالی بود که با لو رفتن ماجرای قتل مشخص شد که مرد ۶۰ ساله قصد داشت با دست‎نوشته‌های خود، مقام قضایی و پلیس را از پیگیری ماجرای قتل خودش منصرف کند چرا که احتمال می‌داد آبرویش در معرض خطر قرار گیرد.

با افشای راز این جنایت و دست‌نوشته‌های خون ‎آلود، تحقیقات از دو متهم این پرونده جنایی وارد مرحله جدیدی شده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->