بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵
سرخط خبرها

۳۲ اکیپ خودرویی کار ضدعفونی شهر را بر عهده دارند

  • کد خبر: ۲۲۸۷۰
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
۳۲ اکیپ خودرویی کار ضدعفونی شهر را بر عهده دارند
مشارکت موثر و خدمات صادقانه داوطلبان مردمی و گروه‌های جهادی، در کنار مدیریت شهری، راهکاری موثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد،   از فعالیت گروه‌های جهادی فعال در زمینه مقابله با ویروس کرونا بازدید کرد.
 
وی گفت: نیرو‌های داوطلب زیادی، در زمینه‌ها مختلف از جمله برای فعالیت در کنار نیرو‌های آتش نشان، پاکبان، آرامستان‌ها و حتی ضدعفونی سطح شهر اعلام آمادگی نموده اند، و گروه‌هایی هم به صورت خودجوش تشکیل شده اند که در برخی موارد با تامین تجهیزاتی از سوی شهرداری از جمله لباس و مواد ضدعفونی و یا دستگاه ضدعفونی، اقدام به ضدعفونی و ارائه خدمت در محله‌های خودشان و محله‌های حاشیه شهر می‌نمایند.

وی افزود: در حال حاضر علاوه بر انجام فعالیت‌های خدمات شهری در سطح شهر به صورت شبانه روزی، کلیه فعالیت‌های ضدعفونی معابر و مبلمان شهری نیز با هماهنگی ادارات خدمات شهری در هر منطقه، در مجموع با ۳۲ اکیپ خودرویی سبک و ۳۳ تانکر فشار قوی خدمات شهری و آتش نشانی به همراه بالغ بر ۲۰۰ نفر نیرو طبق برنامه مشخص در شیفت صبح و عصر در حال انجام است و در شیفت شب هم دو خودرو مه پاش، فعال هستند، علاوه بر این بالغ بر ۳۰۰ نفر  در قالب آتش نشان داوطلب با تامین تجهیزات مورد نیاز از سوی شهرداری، صادقانه در حال خدمت هستند.
 
یعقوبی گفت: در حقیقت حضور داوطلبان مردمی و گروه‌های جهادی، ضمن ایجاد روحیه مضاعف در بین عوامل اجرایی، در تقویت مشارکت شهروندان برای انجام فعالیت‌های مورد نیاز جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همراهی بیشتر آن‌ها در این خصوص موثر است و به دلیل نقش موثر این نیرو‌های داوطلب، مدیریت شهری در حمایت از این گروه‌های جهادی دریغ نخواهد کرد.

در ادامه این بازدید، حجت الاسلام و المسلین پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز  که در این بازدید حضور داشت با اعلام اینکه اقدامات شهرداری مشهد و نیرو‌های جهادگر در جهت مقابله با ویروس کرونا پسندیده و ارزشمند است، گفت: امید است با تلاش نیرو‌های جهادگر و خودجوش در کنار نیرو‌های خدمت رسان شهرداری مشهد بتوانیم همانند دوران جنگ تحمیلی در مقابله با این ویروس در کمترین زمان ممکن پیروز شویم و برای این منظور ضمن انجام فعالیت‌های ضدعفونی، لازم است با مشارکت در طرح نذر سلامت، برای تامین مایحتاج کسانی که در این شرایط دچار مشکل شده اند هم اقدام نماییم.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->