تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم
سرخط خبرها

آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۸۸۷۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود
مدیر مرکز «مهر ماندگار» مشهد گفت: آموزش‌های تخصصی یک‌ساله ویژه زوجین در آستانه ازدواج پس از حضور آن‌ها در آموزش‌های عمومی شش‌ساعته برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی غلامی‌مقدم در نشست شورای فرهنگی خراسان رضوی، اظهار کرد: آموزش حین ازدواج چند سالی است که به عنوان یک آموزش الزامی در حال اجرا بوده و در اجرای این برنامه در شهر مشهد از ظرفیت آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد (مرکز جوانان آستان قدس رضوی و فرهنگسرای خانواده شهرداری مشهد) استفاده شده است تا که شاهد نتیجه بهتر در آموزش‌های حین ازدواج باشیم.

وی تصریح کرد: این برنامه‌ها در راستای تقویت بنیان خانواده و کاهش آمار طلاق در جامعه اجرا شده و امیدواریم که خروجی مؤثر آن در جامعه به‌خوبی قابل مشاهده باشد.

مدیر مرکز مهر ماندگار مشهد با بیان اینکه تفاهم نامه همکاری مشترک و شش‌جانبه میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استانداری خراسان رضوی، آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد، دادگستری کل خراسان رضوی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان منعقد شده است، خاطرنشان کرد: در همین راستا سامانه‌ای با عنوان سامانه آموزش‌های تخصصی هنگام ازدواج (مهر ماندگار) طراحی شده که فعالیت رسمی آن از امروز و همزمان با ایام فرخنده دهه کرامت آغاز می‌شود.

غلامی‌مقدم افزود: پسران و دختران در آستانه ازدواج باید ابتدا به محضر مراجعه کرده و پس از ثبت مشخصات خود در سامانه آموزش‌های تخصصی هنگام ازدواج فرم مربوطه را دریافت کرده و به یکی از ۳ مرکز فعال در مشهد جهت گذراندن دوره آموزش حین ازدواج مراجعه کنند و این افراد در روز نخست انجام آزمایش مرتبط و شرکت در کلاس آموزشی بهداشت باروری را دارند و در روز دوم نیز به یکی از مراکز مراجعه نمایند.

وی با تأکید بر اینکه مرکز آستان قدس رضوی در روز‌های فرد، مرکز شهرداری مشهد در روز‌های زوج و مرکز دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شنبه تا چهارشنبه هر هفته پذیرای دختران و پسران در آستانه ازدواج هستند، گفت: با این اقدام صورت گرفته زمینه حضور راحت زوجین در حین ازدواج در آموزش‌های الزامی ۶ ساعته فراهم شده است.

مدیر مرکز مهر ماندگار مشهد با ذکر این نکته که برای هر ۳ مرکز آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برنامه یک ساله تدوین شده است، تأکید کرد: در همین راستا یک فرم غربالگری طراحی شده که در اختیار هر ۳ مجموعه قرار گرفته شده، فرمی که برای طراحی و اجرای آن مدت یک سال زمان گذاشته شد.

غلامی‌مقدم تصریح کرد: برای اجرای هرچه بهتر این برنامه نیز برگزاری جلسات مستمر کمیته علمی را خواهیم داشت تا که عملکرد مراکز فعال در این طرح مورد ارزیابی قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: همچنین برنامه‌های آموزشی نیز در سامانه آموزش‌های تخصصی هنگام ازدواج و در سرفصل‌های احکام خانواده، روانشناسی خانواده و حقوق خانواده بارگذاری شده، ضمن اینکه شرایط استفاده و بهره‌مندی از برنامه‌های کمک آموزشی هم فراهم شده است.

مدیر مرکز مهر ماندگار مشهد با اشاره به اینکه آموزش‌های ارائه شده به زوجین در حین ازدواج در ۲ بخش عمومی و تخصصی زوجین بوده است، بیان کرد: این گروه از زوجین در ابتدا تحت آموزش‌های عمومی ۶ ساعته قرار می‌گیرند و در ادامه نیز آموزش‌های تخصصی یک ساله را برای آنها خواهیم داشت تا که با مسائل و موضوعات مختلف مرتبط با زندگی مشترک زناشویی آشنا شوند و خودشان بتوانند بهترین مدیریت را در زندگی و بهترین تصمیم در مسیر غلبه بر مشکلات احتمالی داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->