نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت

  • کد خبر: ۲۲۹۰۲۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت
معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اجرای سیاست‌های جمعیتی در کشور، گفت: قشر متوسط جامعه هنوز به نهضت افزایش جمعیت نپیوسته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی رضایی افزود: بر اساس قانون جوانی جمعیت آنچه مربوط به حوزه سلامت بوده و وظایفی که بر عهده سلامت گذاشته شده بر اساس مفاد قانون ارزیابی مثبتی دارد.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ادامه داد: تسهیلاتی که قرار بود برای زوج‌های نابارور و مادران باردار و فرزندان متولد شده در نظر گرفته شود؛ اجرا گذاشته شد و شاخص‌های حوزه سلامت برای جوانی جمعیت در این حوزه مثبت بود و موفقیت‌هایی در این حوزه داشتیم.

رضایی گفت: اکنون خدمات ناباروری هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی پوشش ۹۰ درصدی بیمه‌ای دارد که حمایت خوبی است ضمن اینکه برای مادران باردار و کودکانشان تا ۵ سالگی پوشش بیمه‌ای برقرار شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت‌های قانون جوانی جمعیت در حوزه سلامت برای جوانی جمعیت و افزایش شاخص کل جمعیت کافی بوده است، افزود: اگر آخرین آمار از شاخص جمعیت کشور را ملاک قرار دهیم به نظر می‌رسد نه تنها تغییری در شاخص کل جمعیتی ما ایجاد نکرده بلکه شاخص جمعیتی ما کاهش هم داشته است.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: اهداف قانون جوانی جمعیت جز در بخش سلامت محقق شده است و در سایر حوزه‌ها نیاز به بازنگری دارد.

رضایی افزود: بر اساس آمارگیری سال ۱۴۰۲، رشد جمعیتی کشور ۷۱ صدم درصد عنوان شده و این جمعیت مطلوبی نیست و نگرانی این است که کارشناسان جمعیتی معتقدند در سال‌های آینده نرخ جمعیت به کمتر از این هم کاهش می‌یابد که باعث تأثر است و به همین علت به نظر می‌رسد باید از کارشناسان اهل فن جمعیتی کمک گرفته شود و در حوزه‌هایی ورود و سرمایه گذاری کنیم که بتواند شاخص کل را تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین بازنگری ضروری است و باید به سایر علل رشد جمعیت توجه شود و مهمترین آن در حوزه‌های اقتصادی و امید آفرینی است برای نسلی که نیازمندیم به این نهضت افزایش جمعیتی بپیوندند.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: ما جمعیت سه فرزند به بالا را شاید در اقشار ضعیف‌تر جامعه بتوانیم تبلیغ کنیم، اما در سایر اقشار شاید خیلی مورد توجه قرار نگیرد و جمعیتی که اکنون با این سیاست قهر کرده اند و هنوز به سیاست‌های جمعیتی نپیوسته اند قشر متوسط جامعه هستند که اگر آنها به این نهضت بپیوندند و حتی یک تا دو فرزند هم بیاورند می‌تواند جمعیت کشور را متحول کنند و آنها نیاز به توجه دارند و سیاستگذار این قشر را باید دریابد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->