تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سید ابوطالب مظفری: عملکرد دولت در حوزه مهاجران نقطه درخشان کارنامه آقای رئیسی بود

  • کد خبر: ۲۲۹۵۰۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
سید ابوطالب مظفری: عملکرد دولت در حوزه مهاجران نقطه درخشان کارنامه آقای رئیسی بود
شاعر و پژوهشگر افغانستانی با بیان اینکه عملکرد دولت در حوزه مهاجران نقطه درخشان کارنامه آقای رئیسی بود گفت: مهاجرین ما عموما خاطره بدی از آقای رییسی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابوطالب مظفری؛ پژوهشگر و شاعر نام آشنای افغانستانی دوره ناتمام ریاست‌جمهوری آیت‌الله رییسی را از بهترین دوره‌ها برای مهاجران افغانستانی در ایران دانست و خاطرنشان کرد: موضوع سازماندهی مهاجران در دوره آقای رییسی و با توجه به نگاه ویژه ایشان به مسائل و موضوعات مهاجرین، کلید خورد و به مرحله اجرایی رسید.

او این حادثه را واقعه‌ای ناگوار و سخت توصیف نمود و به همدردی اقشار مختلف جامعه مهاجر افغانستانی در ایران به این رویداد تلخ اشاره کرد.

مظفری با بیان خاطره اولین دیدارش در زمان تصدی آیت‌الله رییسی در تولیت آستان قدس، شخصیت رییس‌جمهور فقید ایران را اخلاق‌مدار، خدمتگزار، صادق و متواضع توصیف کرد.

این شاعر افغانستانی با توصیف نگاه انسانی و اخلاق‌مدارانه آیت‌الله رییسی به مهاجران افزود: حوزه مهاجرین یکی از موضوعاتی است که به نظر من آقای رییسی در آن خیلی موفق بود و یک نقطه درخشان در کارنامه ایشان است که عزم و اراده جدی آقای رییسی به این موضوع را نشان می‌دهد.

مظفری با اشاره به تحولات سه سال اخیر افغانستان، ورود میلیونی مهاجران افغانستانی به ایران را پدیده‌ای بی‌سابقه ذکر کرد که می‌توانست به یک فاجعه برای جامعه ایران و هم برای مهاجران تبدیل شود که عملکرد دولت آیت‌الله رییسی در این زمینه، بسیار مدبرانه و خوب بود.

او ادامه داد: سرشماری و سازماندهی مهاجران در این مقطع حساس، بحث کمی نیست که باید مهاجران قدردان آن باشند.

مظفری حال و هوای جامعه مهاجرین را بر اثر پیش‌آمد حادثه ناگوار و شهادت آیت‌الله رییسی را مملو از همدردی و غم‌شریکی توصیف کرد و افزود: این حادثه ناگهانی و ناگوار همه مردم، به خصوص مهاجرین را به یک بهت و حیرتی فرو برد و همانطور که از واکنش‌های مهاجرین در فضای مجازی نمایان است، فضا مملو از پیام‌های تسلیت، هم‌دردی و غم‌شریکی است.

این چهره مهاجر افغانستانی با بیان اینکه مهاجرین عموما انسان‌های حساسی هستند که چنانچه سیاستمداری به موضوع مهاجران اشاره مثبت یا منفی داشته باشد در ظرف ذهنی و خاطره جمعی آنها سال‌ها باقی می‌ماند، افزود: مهاجرین ما عموما خاطره بدی از آقای رییسی ندارند.

مظفری سرنوشت ایران و افغانستان را درهم‌تنیده دانست که غم و شادی هر دو بر یکدیگر تاثیر متقابل می‌گذارد که نمونه بارز آن را در هم‌دردی‌ها و غم‌شریکی‌های مردم افغانستان با واقعه ناگوار شهادت آیت‌الله رییسی، می‌توان مشاهده کرد.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->