اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳ + عکس

  • کد خبر: ۲۲۹۸۱۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳ + عکس
در آستانه حج تمتع، زائران از کشور‌های مختلف با رنگ و نژاد و زبان‌های گوناگون در حرم شریف نبوی در کنار یکدیگر به زیارت و عبادت می‌پردازند.

به گزارش شهرارانیوز، مسجدالنبی (ص) در مدینه منوره در حج ۱۴۰۳ میزبان خیل عظیم زائران از نژاد‌ها و ملیت‌های مختلف جهان است که خود را در این موسم معنوی به حرم شریف نبوی رسانده‌اند.

در آستانه حج تمتع، زائران از کشور‌های مختلف با رنگ و نژاد و زبان‌های گوناگون در حرم شریف نبوی در کنار یکدیگر به زیارت و عبادت می‌پردازند.

آنچه در این میان جالب و چشم‌نواز است، پوشش جذاب زائران از کشور‌های مختلف شرق آسیایی، آفریقایی و... است که با لباس‌های رنگارنگ در صحن مسجد پیامبر (ص) و محوطه‌های اطراف آن حضور پیدا می‌کنند.

مسجدالنبی (ص) در مدینه منوره همچنین شاهد حضور پررنگ بانوانی از کشور‌های مختلف آسیایی، آفریقایی و... است که برای مشرف شدن به مکه مکرمه آماده می‌شوند.

زائران تلاش می‌کنند در طول مدت حضور در مدینه منوره از دعا، قرائت قرآن، نماز و زیارت در حرم شریف نبوی غافل نشوند.

پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳
پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳
پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳

پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳
پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳
پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->