پیام تسلیت عراقچی در پی وقوع زمین‌لرزه در افغانستان | اعلام آمادگی ایران برای کمک به افغانستان سران شانگهای حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست ترامپ: هیچگاه اینقدر حالم خوب نبوده است پزشکیان: سازمان شانگهای در راستای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت شکست ارتش اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گدئون» در غزه فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین تهدید کرد سازمان ملل از حملات اسرائیل به یمن ابراز نگرانی کرد انگلیس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد خسارات بزرگ یمن به کشتی‌های صهیونیستی در کانال سوئز قالیباف: جوانان کشور در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، باانگیزه و پرتلاش هستند تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل وزارت جنگ اسرائیل پزشکیان قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت تشریح برنامه دیدارهای پوتین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای حادثه سخت برای نظامیان صهیونیستی در غزه (۹ شهریور ۱۴۰۴) پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در جهان علت غیبت پزشکیان در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چه بود؟ نقشه آمریکا و اسرائیل برای غزه پساجنگ چیست؟
سرخط خبرها

جنایتی دیگر در رفح با بیش از ۳۰ شهید توسط صهیونیست‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۴۹۲
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۴
جنایتی دیگر در رفح با بیش از ۳۰ شهید توسط صهیونیست‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)
رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین جنایت خود، چادرها و مراکز اسکان آوارگان در شمال غرب رفح را با ۷ موشک و بمب بزرگ بمباران کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنگنده‌های متجاوز اسرائیلی چادرهای آوارگان فلسطینی را در شمال غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

در این جنایت تا این لحظه بیش از ۳۰ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

جست و جو برای یافتن افراد زیر آوار مانده همچنان ادامه دارد.

همزمان دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد ارتش اشغالگر صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۰ مرکز اسکان آوارگان فلسطینی را در رفح بمباران کرده که طی آن بیش از ۱۹۰ فلسطینی شهید شدند.

دفتر مذکور تاکید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین جنایت خود، چادرها و مراکز اسکان آوارگان در شمال غرب رفح را با ۷ موشک و بمب بزرگ بمباران کرد که بر اثر آن تا این لحظه دست کم ۳۰ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

در میان شهدا و مجروحان تعداد زیادی زن و کودک هم دیده می‌شود.

سازمان امداد و نجات غزه نیز اعلام کرد بر اثر جنایت امشب در رفح افراد زیادی دچار قطع عضو یا سوختگی شدید شدند و زنان و کودکان زیادی قربانی شدند.

جنایات در غزه در حالی ادامه دارد که رژیم صهیونیستی به سرسختی درباره توقف جنگ علیه غزه که بخشی از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق با جنبش مقاومت اسلامی «حماس» از طریق طرف‌های میانجی است، ادامه می‌دهد و با وجود پیش بینی‌ها مبنی بر از سر گیری این تلاش‌ها طی روزهای آینده، اختلاف نظرهای متعددی در میان مقامات صهیونیستی دیده می‌شود.

براساس گزارش رادیو عبری «ریشت بیت»، مسئولان سیاسی برجسته تل آویو تاکید کرده‌اند که این رژیم حاضر به توقف جنگ علیه غزه در قبال امضای توافقی که منجر به آزادی اسرای صهیونیست شود، نخواهد شد.

این منبع خاطر نشان کرد در حالی که برخی مسئولان امنیتی از جمله «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی، «دیوید بارنیا» رئیس سازمان اطلاعاتی «موساد»، «رونین بار» رئیس سازمان امنیت داخلی «شاباک»، «یوآف گالانت» وزیر جنگ و «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» برای امضای چنین توافقی در صورت لزوم پذیرش آن برای آزادی اسرای صهیونیست اعلام آمادگی کرده‌اند، اما برخی دیگر معتقدند که این رژیم حاضر به توقف جنگ علیه غزه در قبال امضای توافقی که منجر به آزادی اسرای صهیونیست شود، نخواهد شد.

بر اساس آمارهای مراجع صهیونیستی، ۱۲۵ اسیر صهیونیست در باریکه غزه وجود دارد که ۸۶ نفر از آنها زنده هستند و ۳۹ نفر دیگر در لیست کشته شدگان قرار گرفته‌اند.

در همین راستا، «عاموس هارئیل» تحلیلگر نظامی روزنامه هاآرتص امروز یکشنبه اعلام کرد که دولت صهیونیستی طی ماه‌های گذشته، زمان‌های ارزشمندی را از دست داده است و این در حالی است که در موضوع مذاکرات دست برتر را در قبال حماس داشت، اما اکنون اوضاع فرق کرده است و حماس احساس می‌کند که دلیلی برای عجله در آغاز مذاکرات وجود ندارد. وی افزود: صرفنظر از تعداد اسرای زنده صهیونیست و کسانی که می‌توانند مشمول مرحله اول مبادله شوندف حماس بر موضع خود در زمینه لزوم توقف جنگ پافشاری می‌کند و در صورتی که احساس کند در موضع قدرت قرار دارد، امکان دارد که خواسته‌های دیگری هم به آن اضافه شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->