واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود
سرخط خبرها

معاون حقوقی رئیس جمهور شهید: اعضای شورای سران می‌توانند در انتخابات نامزد شوند

  • کد خبر: ۲۳۰۹۹۳
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
معاون حقوقی رئیس جمهور شهید: اعضای شورای سران می‌توانند در انتخابات نامزد شوند
معاون حقوقی رئیس جمهور شهید گفت: همانطور که رئیس جمهور می‌تواند برای دور دوم ثبت نام کند، شورای سران هم می‌توانند در انتخابات طبق قانون و نظر شورای نگهبان شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد دهقان در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفت: رئیس جمهور تا آخرین لحظات مدام بر کار تأکید می‌کرد و می‌گفت هیچ موضوعی نباید مانع فعالیت‌های دولت شود.

دهقان با اشاره به شاخص‌های اخلاقی، اعتقادی، پرکاری و پرتلاشی و تحمل رئیس جمهور، اظهار داشت: تأکید ایشان به همه مسئولین کار و تلاش بود. ایشان (به اعضاء هیأت دولت) می‌گفت هر حرفی دارید همین جا که در دولت نشستیم، با هم بزنید. هیچ کاری نباید به خاطر اختلاف نظر‌ها متوقف شود، دولت مجموعه‌ای منسجم است و هیچ کاری نباید به خاطر اختلافات کارشناسی روی زمین بماند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این فضا در دولت بعد از شهادت رئیس جمهور هم وجود دارد، تصریح کرد: بعد از رئیس جمهور شهید با توجه به تأکید رهبر انقلاب مبنی بر اینکه نباید در هیچ کاری خلل ایجاد شود، همه کار‌ها به صورت طبیعی دنبال می‌شود و اراده دولت بر این است که تا پایان عمر دولت سیزدهم وظیفه‌اش را انجام دهد. اقای مخبر هم با جدیت کارش را انجام می‌دهد بنای همه اعضای هیات دولت این است که هیچ کاری روی زمین نماند و در چند روز آینده که رئیس جمهور جدید باید با مشارکت مردم انتخاب شود وظیفه ما این است که کار‌های نیمه‌تمام و باقی‌مانده دولت را پیگیری و تمام کنیم.

دهقان افزود: البته ماهیت بعضی از کار‌ها طبیعتا نیمه‌کاره بودن است، مثل دعاوی‌ای که در دنیا داریم. این دست ما نیست که در مورد دعاوی که در دنیا داریم حکم صادر کنیم، طبیعتا باید جلسه تشکیل شود و محاکم بین‌المللی نظر بدهند؛ بخشی از آن در این دولت انجام شده، بخشی از آن هم به دولت بعد کشیده می‌شود، اما در مورد کار‌هایی که می‌توان در این دولت انجام داد، اراده مسئولین دولت این است که در همین دولت انجام شود و کاری روی زمین نماند.

معاون حقوقی رئیس جمهور در مورد برگزاری انتخابات ابراز داشت: خوشبختانه همه تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات فراهم شده، بعد از حادثه از همان ابتدا جلساتی بین شورای نگهبان و وزارت کشور برگزار شده و بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی جلساتی هم بین سران قوا برای برگزاری انتخابات تشکیل شده است که در این جلسات از قائم مقام شورای نگهبان، نماینده‌ای از وزارت کشور، رئیس سازمان صدا و سیما دعوت شده و هماهنگی مجری و ناظر یعنی وزارت کشور و شورای نگهبان انجام شده است.

وی تأکید کرد: شورای سران قانون‌گذاری ندارد، همین قانونی که داریم به ما اجازه داده ظرف ۵۰ روز بتوانیم رئیس جمهور جدید را انتخاب کنیم؛ بنابراین نیاز به هیچ مصوبه‌ای نداریم. قوانین کاملا شفاف است همه زمینه‌ها از قبل فراهم بود؛ و هماهنگی‌های اجرایی و نظارتی بین شورای نگهبان و وزارت کشور تأمین و تضمین شده و گزارش آن به شورای سران ارائه شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->