ولایتی و سفیر چین در ایران با یکدیگر دیدار و گفت و گو کردند حسینی: صنعت نفت و گاز ما ملی شد، اما مردمی نشد | نیازمند توسعه نظام تأمین مالی هستیم ترامپ برای دیدار با نخست وزیر ژاپن وارد این کشور شد کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تدوین پیش‌نویس مقابله با خشونت علیه کادر درمان در حال انجام است قالیباف: دو سوم قوانین فعلی را از رده خارج خواهیم کرد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خاندوزی: شرط پایان خدمت برای مجوز کسب و کار حذف شد

  • کد خبر: ۲۳۱۰۱۹
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
خاندوزی: شرط پایان خدمت برای مجوز کسب و کار حذف شد
وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت:برای تسهیل بهبود محیط کسب و کار شرایط سخت و غیر ضرور حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی امروز - چهارشنبه ۹ خرداد - در حاشیه نشست هیأت دولت در جمع خبرنگاران افزود: در اجرای حکم قانون تسهیل بهبود محیط کسب و کار، دولت مکلف شده بود که شرایط سخت، دشوار و غیر ضروری را از مجوز‌های کسب و کاری که مصوبه هیأت وزیران داشتند بردارد و کار فعالان اقتصادی را تسهیل کند؛ امروز در هیأت دولت این موضوع کلید خورد.

وی یادآور شد: اولین مصوبه هیأت دولت در مورد حذف شرایط سخت و غیر ضرور بود، در ۱۵ مورد از مصوبات دولت‌های قبل شرایطی حذف شد از جمله در مورد مجوز‌های دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری حداقل سن، مدرک تحصیلی، سابقه، مساحت دفتر، عبارت محل مناسب حذف شد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی با بیان اینکه برای دانشجویانی که هنوز سربازی نرفتند و معافیت تحصیلی دارند مصوباتی داشتیم، اظهار کرد: از این پس این دانشجویان خواهند توانست همه مجوز‌های کسب و کاری که منوط به پایان خدمت بود کسب کنند و فضای بازی برای ورود دانشجویان به بازار کار فراهم شد.

خاندوزی در مورد آخرین دستور رئیس‌جمهور به او، بیان کرد: روز جمعه و قبل از این حادثه، در سفر استانی مازندران آقای رئیس‌جمهور الزام کردند که دستگاه‌های اجرایی برای اینکه پروژه‌های ناتمام عمرانی خود را به سرانجام برسانند، حتما از منابع غیر مولد خودشان استفاده کنند و منتظر تزریق بودجه از سازمان برنامه و بودجه نباشند.

وی اضافه کرد: مصادیقی در این مورد در استان مازندران برای تکمیل پروژه مطرح شد که دستگاه اجرایی مربوطه، ۸ هکتار زمین در نقطه خوب داشت و پیشنهاد دادیم که از محل مولد سازی برای وزراتخانه متبوع استفاده شود و صرف پروژ‌های نیمه تمام خودش شود؛ رئیس‌جمهور نیز دستور داد که سریعا این کار انجام شود.

وزیر اقتصاد و امور دارایی در پاسخ به سوالی در مورد نرخ سود بانکی، گفت: دستور آقای مخبر این بود که مصوبه شورای پول و اعتبار باید مراعات شود و با برخی مدیران بانکی که از مصوبه شورای پول و اعتبار درباره سود بانکی تخطی کرده بودند برخورد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->