آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل |دستور بازداشت صادر شد

  • کد خبر: ۲۳۱۰۹۲
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۸
اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل |دستور بازداشت صادر شد
مردی که به اتهام قتل همسر سابقش به قصاص محکوم شده بود، از سوی مادرزنش بخشیده و آزاد شد اما حالا پدرزنش پس از سال‌ها بی‌خبری، راهی دادسرا شده و درخواست اجرای حکم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شروع این پرونده به سی‌ام شهریور سال ۹۱ برمی‌گردد. آن روز مردی که به دلیل اختلافات خانوادگی با همسر سابقش درگیر شده بود، او را با ضربات چاقو به قتل رساند و خیلی زود از سوی پلیس دستگیر شد. او در اعترافاتش گفت: من و همسر سابقم، مدام با هم دعوا و درگیری داشتیم. ما یک‌بار از هم طلاق گرفتیم، اما به خاطر دخترمان، مجدداً با هم ازدواج کردیم. با این حال اختلافاتمان حل نشد و برای بار دوم از هم جدا شدیم.

وی ادامه داد: حضانت دخترم به رویا سپرده شده بود و من هرازگاهی به دیدن او می‌رفتم. هر وقت به دیدن دخترم می‌رفتم، از همسر سابقم می‌خواستم باز هم با ازدواج کنیم، اما او راضی نمی‌شد. روز حادثه در حالی که دخترمان مدرسه بود، با همسر سابقم صحبت کردم، اما او نمی‌خواست با من ازدواج کند. سر همین مسئله درگیر شدم و من که عصبانی بودم با ضربات چاقو او را به قتل رساندم و بعد خودزنی کردم که زنده ماندم.

مرد جنایتکار مدتی بعد در دادگاه به قصاص محکوم شد و این حکم به تایید دیوان‌عالی کشور هم رسید. او در یک‌قدمی مجازات قصاص بود که مادر مقتول به دادسرای جنایی تهران رفت و به‌خاطر رضای خدا و نوه‌اش قاتل دخترش را بخشید. پس از رضایت یکی از اولیای دم، تیم صلح و سازش دادسرای جنایی تلاش زیادی برای جلب رضایت پدر مقتول کرد، اما وی که حضانت فرزند مقتول را هم به عهده دارد، حاضر نشد برای تعیین تکلیف قاتل به دادسرا مراجعه کند. در این شرایط قاتل که در زندان بلاتکلیف مانده بود از دادگاه درخواست کرد تا با سپردن وثیقه، مجوز آزادی موقت او را صادر کنند. دادگاه نیز موافقت کرد و مرد زندانی توانست ۶ سال پیش، با سپردن وثیقه از زندان آزاد شود.

این پرونده همچنان روی میز شعبه دوم اجرای احکام باز بود تا اینکه چند روز قبل، پدر رویا به دادسرا رفت و خواستار قصاص قاتل دخترش شد.

وی گفت: من از همان ابتدا تصمیم داشتم دامادم را قصاص کنم و در جلسه دادگاه هم از طرف خودم و نوه‌ام درخواست قصاص دادم. اما من شهرستان زندگی می‌کنم و در این مدت نتوانستم پیگیر پرونده قتل دخترم باشم تا اینکه مدتی قبل متوجه شدم قاتل دخترم با گذاشتن وثیقه از زندان آزاد شده است. الان آمده‌ام تا دوباره درخواست قصاص بدهم و حاضرم مابه‌التفاوت دیه را پرداخت کنم تا هرچه‌زودتر قاتل دخترم قصاص شود.

با درخواست مرد میان‌سال، قاضی اجرای احکام دستور بازداشت مرد محکوم به قصاص را صادر کرد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->