تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل |دستور بازداشت صادر شد

  • کد خبر: ۲۳۱۰۹۲
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۸
اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل |دستور بازداشت صادر شد
مردی که به اتهام قتل همسر سابقش به قصاص محکوم شده بود، از سوی مادرزنش بخشیده و آزاد شد اما حالا پدرزنش پس از سال‌ها بی‌خبری، راهی دادسرا شده و درخواست اجرای حکم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شروع این پرونده به سی‌ام شهریور سال ۹۱ برمی‌گردد. آن روز مردی که به دلیل اختلافات خانوادگی با همسر سابقش درگیر شده بود، او را با ضربات چاقو به قتل رساند و خیلی زود از سوی پلیس دستگیر شد. او در اعترافاتش گفت: من و همسر سابقم، مدام با هم دعوا و درگیری داشتیم. ما یک‌بار از هم طلاق گرفتیم، اما به خاطر دخترمان، مجدداً با هم ازدواج کردیم. با این حال اختلافاتمان حل نشد و برای بار دوم از هم جدا شدیم.

وی ادامه داد: حضانت دخترم به رویا سپرده شده بود و من هرازگاهی به دیدن او می‌رفتم. هر وقت به دیدن دخترم می‌رفتم، از همسر سابقم می‌خواستم باز هم با ازدواج کنیم، اما او راضی نمی‌شد. روز حادثه در حالی که دخترمان مدرسه بود، با همسر سابقم صحبت کردم، اما او نمی‌خواست با من ازدواج کند. سر همین مسئله درگیر شدم و من که عصبانی بودم با ضربات چاقو او را به قتل رساندم و بعد خودزنی کردم که زنده ماندم.

مرد جنایتکار مدتی بعد در دادگاه به قصاص محکوم شد و این حکم به تایید دیوان‌عالی کشور هم رسید. او در یک‌قدمی مجازات قصاص بود که مادر مقتول به دادسرای جنایی تهران رفت و به‌خاطر رضای خدا و نوه‌اش قاتل دخترش را بخشید. پس از رضایت یکی از اولیای دم، تیم صلح و سازش دادسرای جنایی تلاش زیادی برای جلب رضایت پدر مقتول کرد، اما وی که حضانت فرزند مقتول را هم به عهده دارد، حاضر نشد برای تعیین تکلیف قاتل به دادسرا مراجعه کند. در این شرایط قاتل که در زندان بلاتکلیف مانده بود از دادگاه درخواست کرد تا با سپردن وثیقه، مجوز آزادی موقت او را صادر کنند. دادگاه نیز موافقت کرد و مرد زندانی توانست ۶ سال پیش، با سپردن وثیقه از زندان آزاد شود.

این پرونده همچنان روی میز شعبه دوم اجرای احکام باز بود تا اینکه چند روز قبل، پدر رویا به دادسرا رفت و خواستار قصاص قاتل دخترش شد.

وی گفت: من از همان ابتدا تصمیم داشتم دامادم را قصاص کنم و در جلسه دادگاه هم از طرف خودم و نوه‌ام درخواست قصاص دادم. اما من شهرستان زندگی می‌کنم و در این مدت نتوانستم پیگیر پرونده قتل دخترم باشم تا اینکه مدتی قبل متوجه شدم قاتل دخترم با گذاشتن وثیقه از زندان آزاد شده است. الان آمده‌ام تا دوباره درخواست قصاص بدهم و حاضرم مابه‌التفاوت دیه را پرداخت کنم تا هرچه‌زودتر قاتل دخترم قصاص شود.

با درخواست مرد میان‌سال، قاضی اجرای احکام دستور بازداشت مرد محکوم به قصاص را صادر کرد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->