صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتمال برگزاری امتحانات دانش آموزان به شکل مجازی

  • کد خبر: ۲۳۱۳۹
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۸
احتمال برگزاری امتحانات دانش آموزان به شکل مجازی
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: فضای جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با برگزاری امتحانات به شکل مجازی موافق بود اما این موارد در جلسه فوق العاده تصمیم‌گیری می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی نوید ادهم درباره اولین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش در سال ۹۹ که با حضور وزیر آموزش و پرورش و تمام اعضا به صورت مجازی برگزار شد، افزود: برای بررسی کم و کیف ادامه آموزش دروس و برگزاری امتحانات، مقرر شد که جلسه شورای عالی در هفته آینده برگزار شود.
وی یادآورشد: اعضای این جلسه اشاره داشتند هرچندکه این ویروس یک تهدید برای کشور است، اما می‌توان از آن فرصتی ساخت؛ لذا از تعبیر آموزش الکترونیکی به‌کار بردند که ما برای این زمان باقیمانده از سال تحصیلی با استمرار آموزش‌ها و شبکه شاد بتوانیم ظرفیت‌ها، قوت‌ها و ضعف‌های کشور را بسنجیم، همچنین استان‌ها و مناطقی که با مشکل مواجه هستند و دانش‌آموزانی که دسترسی به اینترنت ندارند را شناسایی شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اضافه کرد: در این باره اگر قرار شد مهر آینده نیز درگیر مساله ویروس کرونا باشیم و نتوانیم کلاس حضوری تشکیل دهیم اجازه ندهیم به بچه‌ها آسیبی وارد شود و از بستر فضای مجازی کار آموزش را ادامه دهیم.


منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->