واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

شرط مصر برای بازگشایی گذرگاه رفح

  • کد خبر: ۲۳۱۷۱۹
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
شرط مصر برای بازگشایی گذرگاه رفح
یک منبع بلندپایه اعلام کرد که مصر در نشست با هیأت‌های اعزامی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاه رفح شرط گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های مصری از پایان‌یافتن نشست میان مقامات مصری و هیأت‌های اعزامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در قاهره پایتخت مصر خبر دادند.

این رسانه‌ها به نقل از یک منبع بلندپایه بیان کردند که مصر در نشست با هیأت‌های اعزامی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای بازگشایی گذرگاه رفح شرط گذاشته است.

بر این اساس مصر اعلام کرده است که بر موضع خود مبنی بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از طرف فلسطینیِ گذرگاه رفح برای راه‌اندازی مجدد آن پا فشاری می‌کند.

همچنین رسانه‌های مصری به نقل از این منبع بلندپایه گزارش دادند که هیأت مصری بر مسئولیت کامل رژیم صهیونیستی در قبال عدم ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرده است.

این رسانه‌ها تصریح کردند که مصر در این نشست اعلام کرده است که باید روزانه دست‌کم ۳۵۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه شامل تمامی مواد مورد نیاز از جمله سوخت وارد نوار غزه شود.

کمی پیش‌تر نیز قطر، مصر و آمریکا با صدور بیانیه مشترکی از رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس خواستند تا توافق آتش‌بس را بر اساس اصولی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی روز جمعه خود اعلام کرد، امضا کنند.

در این بیانیه سه جانبه آمده است: قطر، جمهوری عربی مصر و ایالات متحده آمریکا همگی به عنوان میانجی در مذاکرات دنبال شده برای تضمین آتش بس در نوار غزه، آزادسازی اسرای اسرائیلی و افراد بازداشت شده، از حماس و اسرائیل می‌خواهند که توافق مبتنی بر مبانی اعلام شده از سوی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روز ۳۱ می سال ۲۰۲۴ را بپذیرند.

این بیانیه اعلام کرد که مبانی مطرح شده مطالبات تمامی طرف‌ها را تأمین کرده و در راستای منافع متقابل است و می‌تواند به شکل فوری به مصیبت‌های طولانی‌مدت ساکنان غزه و سختی‌های خانواده‌های اسیران صهیونیست پایان دهد.

در این بیانیه آمده است که آتش‌بس مذکور نقشه راهی را برای آتش‌بس پایدار و پایان‌دادن به بحران غزه ارائه کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->