توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد

  • کد خبر: ۲۳۱۷۷۸
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد
صدراعظم آلمان از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا وضعیت ارسال کمک‌های بشردوستانه و خدمات پزشکی در غزه را به‌طور پایدار بهبود ببخشد.

به گزارش شهرآرانیوز، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در گفت‌وگویی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در نوار غزه شد که ساکنان آن پس از هشت ماه حملات بی‌وقفه و شدید اسرائیل علیه آن در شرایط بد انسانی و وضعیتی وخیم به سر می‌برند.

بنابر اعلام سخنگوی دفتر صدراعظم آلمان، شولتز از نتانیاهو خواسته است تا ارسال کمک‌های بشردوستانه و خدمات پزشکی را به صورت پایدار در غزه ارتقاء دهد.

آنها همچنین درباره وضعیت منطقه گفتگو کرده و صدراعظم آلمان در اظهارات خود نسبت به احتمال گسترش جنگ ابراز نگرانی کرده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اولاف شولتز به‌علاوه از طرح سه مرحله‌ای رئیس جمهور آمریکا برای برقراری آنش‌بس در غزه استقبال کرده است.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه از یک توافق سه مرحله‌ای جدید برای پایان دادن به حملات در نوار غزه و تضمین آزادی اسرایی که در این منطقه نگهداری می‌شوند، سخن گفت.

بایدن از گروه مقاومت فلسطینی حماس خواست این پیشنهاد را بپذیرد و از نتانیاهو نیز خواست تا در برابر فشار اعضای ائتلاف حکومتی خود برای رد این طرح مقاومت کند.

با این حال، نتانیاهو روز جمعه بار دیگر بر قصد خود برای ادامه حملات مرگبار علیه نوار غزه تا رسیدن به تمام اهداف جنگی تل آویو تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->