نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اوجی: پروژه‌های گازرسانی به سیستان‌و‌بلوچستان، به‌زودی افتتاح می‌شوند

  • کد خبر: ۲۳۱۹۹۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
اوجی: پروژه‌های گازرسانی به سیستان‌و‌بلوچستان، به‌زودی افتتاح می‌شوند
وزیر نفت گفت: با حمایت و پیگیری‌های شهید جمهور، در حوزه گازرسانی و احداث خطوط انتقال گاز به سیستان‌وبلوچستان انقلاب بزرگی صورت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خدا آیت‌الله رئیسی را رحمت کند؛ با حمایت و پیگیری‌های ایشان، در بحث گازرسانی و احداث خطوط انتقال گاز به استان سیستان‌و‌بلوچستان انقلاب بزرگی صورت گرفت.

وی از افتتاح قریب‌الوقوع پروژه‌های گازرسانی به استان سیستان‌و‌بلوچستان از سوی سرپرست ریاست‌جمهوری خبر داد و گفت: تعداد زیادی از نیروگاه‌ها و صنایع و منازل مردم در شهرستان‌ها و روستا‌های استان سیستان‌وبلوچستان در این دولت به شبکه سراسری گازرسانی کشور متصل شده است و به‌زودی توسط جناب مخبر آن‌ها را افتتاح خواهیم کرد. این اتفاق بزرگ در هیچ دولتی نیفتاده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->