آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس: راهپیمایی پرچم نشانگر زورگویی دولت نتانیاهوست

  • کد خبر: ۲۳۲۱۷۲
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۷
حماس: راهپیمایی پرچم نشانگر زورگویی دولت نتانیاهوست
جنبش مقاومت اسلامی «حماس» ضمن هشدار نسبت به تداوم سیاست‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مسجد مبارک الاقصی، تاکید کرد که راهپیمایی پرچم‌ها در قدس اشغالی، تجاوزی به ملت فلسطین و مقدسات آن است.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس طی بیانیه ای که نسخه ای از آن امروز چهارشنبه در اختیار مرکز اطلاع رسانی فلسطین قرار گرفت، خاطر نشان کرد که موافقت دولت فاشیستی صهیونیستی با برگزاری راهپیمایی پرچم ها در قدس اشغالی توسط گروه هایی از شهرک نشینان صهیونیست و حملات و تجاوزاتی که با حمایت پلیس رژیم صهیونیستی علیه ملت و مقدسات فلسطین صورت گرفت، بر زورگویی این دولت فاشیستی و تلاش آن برای یهودی سازی مقدسات و بی احترامی به احساسات صدها میلیون مسلمان در سراسر جهان است.

این جنبش ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی نسبت به تداوم این سیاست های جنایتکارانه علیه مقدسات فلسطین و در راس آنها مسجد مبارک الاقصی تاکید کرد مقاومتی که در جریان نبرد طوفان الاقصی رشادت های متعددی را رقم زده است و رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان آنرا در کرانه باختری تحت تعقیب قرار می دهد، راه ضربه زدن به این دشمن جنایتکار را پیدا خواهد کرد تا جلوی سرکشی های رهبران و شهرک نشینان تندرو را بگیرد.

حماس همچنین از اقشار مختلف ملت فلسطین در هر نقطه ای؛ به ویژه در کرانه باختری، قدس اشغالی و اراضی اشغالی سال 1948 فلسطین خواست که برای مقابله با طرح های رژیم صهیونیستی علیه مسجد الاقصی به پا خیزند و امروز چهارشنبه را تبدیل به روز خشم و یاری وعده گاه اسرای پیامبر خدا (ص) و همچنین روز مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی برای هتک حرمت این مسجد و سلطه بیشتر بر آن کنند.

این جنبش همچنین اقشار مختلف امت عربی و اسلامی و آزاد اندیشان جهان را به افزایش تحرکات مردمی به منظور اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی و حامیان آن و افشای جنایت های نازی علیه ساکنان بی گناه غزه و کرانه باختری و اقدامات فاشیستی این رژیم در قدس و مسجد الاقصی فراخواند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->