کاربردی شدن قرآن در زندگی؛ یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری کارگاه‌های مشاوره قرائت قرآن و تصحیح قرائت نماز در حرم امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۲۳۲۱۹۹
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
جزئیات برگزاری کارگاه‌های مشاوره قرائت قرآن و تصحیح قرائت نماز در حرم امام رضا (ع)
کارگاه‌های مشاوره آموزشی قرائت قرآن و تصحیح قرائت نماز در دارالقرآن حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزار شهرآرانیوز، اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی، در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح قرائت قرآن و نماز زائران و مجاوران گرامی، اقدام به برگزاری کارگاه‌های مشاوره آموزشی قرائت قرآن و تصحیح قرائت نماز در بخش برادران و خواهران نموده است.

محمد مقومی، رئیس اداره دارالقرآن حرم مطهر ضمن تشریح این برنامه‌ها اظهار کرد: این کارگاه‌ها در مکان‌های مختلفی از جمله اتاق‌های شماره ۹ و ۱۸ در دارالقرآن الکریم و نیز کارگاه‌های سیار در سطح حرم مطهر برگزار می‌شود تا دسترسی آسان برای همه علاقه‌مندان فراهم شود.

وی افزود: در این کارگاه‌ها، اساتید مجرب و متخصص با صبر و حوصله، به ارائه آموزش‌های لازم در زمینه قرائت صحیح قرآن و نماز می‌پردازند و اشکالات و ابهامات برادران و خواهران گرامی را در این خصوص برطرف می‌کنند.

سرپرست دارالقرآن حرم مطهر رضوی در خصوص تنوع مکان‌های برگزاری این کارگاه‌ها، خاطرنشان کرد: علاوه بر کارگاه‌های ثابت در دارالقرآن، کارگاه‌های سیار نیز در رواق‌های مختلف حرم مطهر از جمله رواق امام خمینی (ره)، رواق دارالحجه، و رواق حضرت زهرا (س) مستقر هستند تا زائران و مجاوران گرامی در هر نقطه از حرم که باشند، بتوانند از این فیض الهی بهره‌مند شوند.

مقومی در ادامه به فعالیت‌های دیگر اداره دارالقرآن در حوزه آموزش قرآن و نماز اشاره کرد و گفت: ما در مکتب‌خانه همراه نیز آموزش‌های مختصر و مفیدی در زمینه قرائت قرآن به زائران ارائه می‌کنیم. همچنین در شبستان نماز (شبستان نهاوندی) نیز اساتید و مربیان مجرب جهت تصحیح قرائت نماز زائران حضور دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->