سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

پیش‌نویس اصلاح‌شده قطعنامه درباره آتش‌بس غزه در شورای امنیت

  • کد خبر: ۲۳۲۲۸۷
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
پیش‌نویس اصلاح‌شده قطعنامه درباره آتش‌بس غزه در شورای امنیت
یک منبع دیپلماتیک گفت واشنگتن پیش‌نویس اصلاح شده‌ قطعنامه درباره آتش‌بس غزه را میان اعضای شورای امنیت توزیع می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این منبع دیپلماتیک اظهار داشت، آمریکا پیش‌نویس اصلاح شده‌ قطعنامه‌ای را که از پیشنهاد آتش‌بس در غزه استقبال می‌کند میان اعضای شورای امنیت توزیع می‌کند.

این منبع دیپلماتیک به شبکه الجزیره گفت پیش‌نویس قطعنامه دو طرف را به اجرای بدون هیچگونه تاخیر یا پیش شرط توافق ترغیب می‌کند.

پیش از این، «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد که این کشور پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را درباره طرح رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا به شورای امنیت ارائه کرده که خواستار حمایت اعضا از اجرای فوری آن است‌.

پیشتر آمریکا، سه بار قطعنامه‌هایی را که خواستار آتش‌بس در غزه بود را وتو کرده بود.

گرینفیلد در بیانیه‌ای گفت: روز دوشنبه آمریکا پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را در حمایت از طرح پیشنهادی برای پایان دادن به جنگ در غزه طی یک توافق یک آتش‌بس و تبادل اسرا به شورای امنیت ارائه کرده است. رهبران و دولت‌های متعدد کشورهای منطقه این برنامه را تایید کرده‌اند و ما از شورای امنیت می‌خواهیم در درخواست برای اجرای بدون تاخیر و بدون شروط بیشتر این توافق به آن‌ها ملحق شود.

او همچنین گفت که اجرای این طرح پیشنهادی موجب پایان دادن به درگیری‌ها به طریقی خواهد شد که هم «امنیت اسراییل» را تامین می‌کند و هم به «آرامش و راحتی قریب‌الوقوع» غیرنظامیان غزه می‌انجامد.

گرینفیلد گفت: اجرای سریع این توافق، در مرحله اول آن، آتش‌بس فوری، آزادی اسرا  و خروج نیروهای اسراییلی از مناطق پرجمعیت، سرازیر شدن فوری کمک‌های انسانی، ارائه دوباره خدمات اولیه، بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به شمال غزه را امکان‌پذیر می‌سازد و نقشه راهی برای پایان دادن یکسره به این بحران و برنامه‌ای چندساله و با حمایت بین‌المللی برای بازسازی را به دست می‌دهد.

این دیپلمات ارشد آمریکایی خواستار پافشاری شورای امنیت به حماس برای پذیرفتن این توافق شد.

جمعه گذشته، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا  اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به حماس طرح سه‌مرحله‌ای جدیدی پیشنهاد کرده که در بر دارنده نقشه راهی برای پایان دادن به درگیری‌ها در نوار غزه و آزادی اسراست.

اولین مرحله شامل آتش‌بس کلی، خروج نظامیان رژیم اشغالگر از تمامی مناطق مسکونی و آزادی برخی اسرا در نزد حماس، از جمله سالخوردگان، مجروحان و زنان و آزادی زندانیان فلسطینی است.

مرحله دوم آن شامل متوقف شدن نامحدود درگیری‌ها در ازای آزادی بقیه اسرا است.

مرحله سوم نیز در بر دارنده برنامه‌ای برای آغاز بازسازی غزه جنگ‌زده است که طبق گزارش سازمان ملل، ۶۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی آن بر اثر حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی ویران شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->