مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

قول فرماندار مشهد: وام سیل‌زدگان مشهدی از این هفته واریز می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۲۴۹۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
قول فرماندار مشهد: وام سیل‌زدگان مشهدی از این هفته واریز می‌شود
با گذشت چند‌هفته از سیل اخیر در شهرستان مشهد و تعدادی از روستاها، همچنان روند رسیدگی و خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان ادامه دارد و در تازه‌ترین خبر، فرماندار مشهد اعلام کرد که از این‌هفته، پرداخت وام به سیل‌زدگان واجد‌شرایط آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در حاشیه جلسه با ارگان‌های اجرایی، با محوریت رسیدگی به وضعیت سیل‌زدگان، با تأکید بر اینکه به‌صورت روزانه روند خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان را بررسی می‌کنیم، گفت: در این جلسات همه ارگان‌هایی که می‌توانند در کار خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان ایفای نقش کنند، حضور دارند و در هر جلسه میزان پیشرفت را در مسیر وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، بررسی می‌کنیم.

معرفی برای ۱۶۱ وام مسکن و ۲۹۱ وام خودرو

وی با بیان اینکه افرادی که در حادثه سیل آسیب دیده‌اند، رها نشده‌اند، بیان کرد: روند رسیدگی و خدمت‌رسانی رو‌به‌رشد بوده است. در زمینه تأمین وام مسکن ۱۶۱‌نفر برای ودیعه مسکن به بانک معرفی شده‌اند که تعدادی تاکنون موفق به دریافت وام شده‌اند و بقیه نیز این‌هفته با مراجعه به بانک، این وام را دریافت خواهند کرد.

داوری درباره تأمین وامِ خودرو‌هایی که در سیل اخیر آسیب دیده‌اند نیز اظهار کرد: آسیب خودرو‌های ۲۹۱‌نفر ارزیابی شده است و تا ۵۰‌میلیون تومان وام بلاعوض به آنها پرداخت می‌شود. یازده نفر با‌توجه‌به میزان خسارتی که دیده‌اند، نیاز به مبلغ وام بیشتری دارند که به بانک معرفی شده‌اند و مبلغ بیشتری به آنها وام داده خواهد شد.

معرفی ۵۷ کسب‌و‌کار و ۳۱۲‌مالک و مستأجر برای وام

وی درباره آسیب‌هایی که به برخی از کسب‌و‌کار‌ها وارد شده است، افزود: ۵۷‌نفر که درحوزه کسب‌و‌کارشان آسیب دیده‌اند، توسط کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به بانک معرفی شده‌اند و به آنها نیز ۱۵۰‌میلیون تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.
فرماندار مشهد درباره مالکان و مستأجران مستقر در خانه‌های آسیب‌دیده از سیل نیز بیان کرد: فهرست ۳۱۲‌نفر مالک یا مستأجر نیز برای پرداخت وام بلاعوض تنظیم شده است و این هفته وام آنها واریز خواهد شد.

وام ودیعه مسکن با سفته و امضای ضامن

داوری با تأکید بر اینکه می‌توان گفت تقریبا آنچه به مردم قول داده‌ایم، انجام شده است، اظهار کرد: تنظیم فهرست‌های شماره کنتور برق مالکان هم باید انجام و فهرست به ستاد بحران تحویل داده و ثبت شود و خسارت تا سقف ۹۵‌میلیون تومان به آنها نیز پرداخت شود. البته این مهم نیز در حال انجام است.

وی درباره گلایه‌های مطرح‌شده درباره شرایط بانک‌ها در پرداخت وام و معرفی ضامن گفت: با سفته‌ای که ضامن پشت آن را امضا کرده باشد، ودیعه مسکن پرداخت می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->