اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستورکار + فیلم ضرورت تعیین تکلیف طرح‌های پیرامون حرم مطهر رضوی حناچی: باید تلاش کنیم هزینه‌های جاری اداره امور شهر کاهش پیدا کند معاون وزیر راه و شهرسازی: حکمروایی محلی زمینه مشارکت همه ذی‌نفعان را در توسعه شهری فراهم می‌کند عضو شورای اسلامی شهر مشهد: از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده می‌کنیم مشهد، میزبان آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر کشور | دانش‌سرای جامع عشایری احداث می‌شود + فیلم شهردار مشهدمقدس: با تحقق حکمروایی شهری و محلی، مشکلات دولت در شهر‌ها حل می‌شود ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد مردم از درهم تنیدگی مشاغل پرسروصدا در بافت های مسکونی گلایه دارند | همسایگی پردردسر! مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری مشهد: «میان‌گذر جنوبی» مشهد از نیمه‌‌راه گذشت یکی از مدارس مشهد ثبت ملی شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: موفقیت در حکمرانی در شهرها، موجب ارتقای حکمرانی می‌شود قلندرشریف: قانون درآمد‌های پایدار نیاز به بازنگری اساسی دارد | بسیاری از وظایف دستگاه‌های مختلف را شهرداری‌ها انجام می‌دهد + فیلم مشهدی‌ها راحت نفس بکشند | هوای شهر «سالم» شد و فعلاً پاک می‌ماند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) مشهد، برند کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری شناخته می‌شود موحدیان: برخی مقررات، اختیارات شورا‌ها را محدود کرده است | حکمروایی محلی، راه‌حل بحران‌های شهری آغاز یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در دانشگاه فردوسی مشهد پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند
سرخط خبرها

توضیحات شهردار مشهدمقدس در جلسه علنی شورای شهر مشهد درخصوص سیلاب اخیر

  • کد خبر: ۲۳۲۹۰۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
توضیحات شهردار مشهدمقدس در جلسه علنی شورای شهر مشهد درخصوص سیلاب اخیر
شهردار مشهد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، درخصوص وقوع سیلاب اخیر توضیحاتی را ارائه داد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۲۱ خرداد ۱۴۰۳، در صدوشانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در پاسخ به سؤال حجت الاسلام منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی ،اجتماعی شورای شهر در خصوص حادثه سیلاب اخیر در مشهد، اظهار کرد: حادثه‌ای اتفاق افتاد و بارانی بارید که براساس نظر رسمی سازمان هواشناسی در جلسه ستاد مدیریت‌بحران استان در حضور معاون‌اول رئیس‌جمهور و وزیر کشور دوره بازگشت آن ۲۰۰ساله بود.

وی افزود: هشدار صادر‌شده، هشدار نارنجی بود؛ در حالی که برای بارندگی‌های با دوره بازگشت ۲۰۰ساله باید هشدار قرمز صادر می‌شد. در روز ۲۶ اردیبهشت، بارندگی ۴۰دقیقه‌ای ۳۸.۵ میلی‌متری، بیش از دوره بازگشت ۲۰۰ساله بود و در روز ۲۹ اردیبهشت نیز ۲۲ میلی‌متر بارندگی در ۱۵ دقیقه اتفاق افتاد. براساس قانون مدیریت‌بحران کشور، مدیریت‌بحران شهر به‌عهده فرماندار است و در شرایط اضطراری، شهردار و بخشدار نیز باید در ستاد بحران حضور پیدا کنند. دستوراتی که صادر می‌شود نیز به ریاست فرماندار در ستاد بحران است.

قلندرشریف بیان کرد: براساس قانون، سازوکار‌های لازم جهت کنترل آب‌های سطحی و سیلاب‌ها باید توسط آب‌منطقه‌ای انجام شود که شهرداری به‌منظور کمک به آب‌منطقه‌ای اقدام به بدنه‌سازی و بهسازی تمام مسیل‌های داخل شهر کرده است. در قانون، کل مسیل‌ها و کال‌ها در اختیار آب‌منطقه‌ای است. ما در این زمینه اقداماتی را قبل از وقوع سیل و هرساله انجام می‌دهیم. از سالیان گذشته با عقد قرارداد با مشاوران ذی‌صلاح اقداماتی انجام شده است.

شهردار مشهد ادامه داد: ما در مشهد ۱۹۱ کیلومتر مسیل داریم که ۱۵۰ کیلومتر با منابع شهرداری بدنه‌سازی و بهسازی شده است. ۱۴ کیلومتر در محدوده شهر بوده و در اختیار شهرداری نیست. ۲۷ کیلومتر از مسیل‌ها نیز هنوز بدنه‌سازی نشده است. براساس ضوابط، مسیل‌های شهری باید برای دوره بازگشت ۵۰ساله طراحی و اجرا شده و جداول مدت و شدت بارش نیز تهیه شود.

وی خاطرنشان کرد: در سیل اخیر، غیر از دو نقطه شهر که بحران داشتیم، در هیچ نقطه دیگری بحران نداشتیم و تنها شاهد آب‌گرفتگی بودیم. معاونت خدمات شهری از آغاز فصل بارش‌ها اقدامات مختلفی را انجام داده و حوزه معاونت و محیط زیست و خدمات شهری نیز برای سیلاب اردیبهشت ماه اقدامات زیادی انجام داده است. ما حتی به حوزه فرهنگی جهت کنترل زیر پل‌ها و زیرگذر‌ها نیز وظایفی را محول کردیم که بیش از ۵۰ نفر بی‌خانمان یا کارتن‌خواب جمع‌آوری و به خانه سبز منتقل شدند.

قلندرشریف گفت: ما در ۲۶ اردیبهشت‌ماه در تمام مراحل تنها بودیم، اما مدیریت کردیم. در ۲۹ اردیبهشت‌ماه نیز همان حادثه و بدتر رخ داد، اما زودتر مدیریت شد؛ زیرا همه دستگاه‌ها کمک کردند. در ۲۶ اردیبهشت میدان انقلاب ظرف ۱۴، ۱۵ ساعت و در مرحله دوم ظرف ۶، ۷ ساعت جمع شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->