متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است
سرخط خبرها

قول فرماندار مشهد: وام سیل‌زدگان مشهدی از این هفته واریز می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۲۴۹۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
قول فرماندار مشهد: وام سیل‌زدگان مشهدی از این هفته واریز می‌شود
با گذشت چند‌هفته از سیل اخیر در شهرستان مشهد و تعدادی از روستاها، همچنان روند رسیدگی و خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان ادامه دارد و در تازه‌ترین خبر، فرماندار مشهد اعلام کرد که از این‌هفته، پرداخت وام به سیل‌زدگان واجد‌شرایط آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در حاشیه جلسه با ارگان‌های اجرایی، با محوریت رسیدگی به وضعیت سیل‌زدگان، با تأکید بر اینکه به‌صورت روزانه روند خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان را بررسی می‌کنیم، گفت: در این جلسات همه ارگان‌هایی که می‌توانند در کار خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان ایفای نقش کنند، حضور دارند و در هر جلسه میزان پیشرفت را در مسیر وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، بررسی می‌کنیم.

معرفی برای ۱۶۱ وام مسکن و ۲۹۱ وام خودرو

وی با بیان اینکه افرادی که در حادثه سیل آسیب دیده‌اند، رها نشده‌اند، بیان کرد: روند رسیدگی و خدمت‌رسانی رو‌به‌رشد بوده است. در زمینه تأمین وام مسکن ۱۶۱‌نفر برای ودیعه مسکن به بانک معرفی شده‌اند که تعدادی تاکنون موفق به دریافت وام شده‌اند و بقیه نیز این‌هفته با مراجعه به بانک، این وام را دریافت خواهند کرد.

داوری درباره تأمین وامِ خودرو‌هایی که در سیل اخیر آسیب دیده‌اند نیز اظهار کرد: آسیب خودرو‌های ۲۹۱‌نفر ارزیابی شده است و تا ۵۰‌میلیون تومان وام بلاعوض به آنها پرداخت می‌شود. یازده نفر با‌توجه‌به میزان خسارتی که دیده‌اند، نیاز به مبلغ وام بیشتری دارند که به بانک معرفی شده‌اند و مبلغ بیشتری به آنها وام داده خواهد شد.

معرفی ۵۷ کسب‌و‌کار و ۳۱۲‌مالک و مستأجر برای وام

وی درباره آسیب‌هایی که به برخی از کسب‌و‌کار‌ها وارد شده است، افزود: ۵۷‌نفر که درحوزه کسب‌و‌کارشان آسیب دیده‌اند، توسط کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به بانک معرفی شده‌اند و به آنها نیز ۱۵۰‌میلیون تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.
فرماندار مشهد درباره مالکان و مستأجران مستقر در خانه‌های آسیب‌دیده از سیل نیز بیان کرد: فهرست ۳۱۲‌نفر مالک یا مستأجر نیز برای پرداخت وام بلاعوض تنظیم شده است و این هفته وام آنها واریز خواهد شد.

وام ودیعه مسکن با سفته و امضای ضامن

داوری با تأکید بر اینکه می‌توان گفت تقریبا آنچه به مردم قول داده‌ایم، انجام شده است، اظهار کرد: تنظیم فهرست‌های شماره کنتور برق مالکان هم باید انجام و فهرست به ستاد بحران تحویل داده و ثبت شود و خسارت تا سقف ۹۵‌میلیون تومان به آنها نیز پرداخت شود. البته این مهم نیز در حال انجام است.

وی درباره گلایه‌های مطرح‌شده درباره شرایط بانک‌ها در پرداخت وام و معرفی ضامن گفت: با سفته‌ای که ضامن پشت آن را امضا کرده باشد، ودیعه مسکن پرداخت می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->